Grote Peuter Dag op alle basisscholen van OOZ

Zwolle – Op vrijdagochtend 30 maart, vanaf 9.00 uur zijn peuters en ouders/verzorgers van harte welkom op de Grote Peuter Dag die wordt georganiseerd op alle basisscholen van Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ). Tot dit schoolbestuur behoren dertig openbare basisscholen in Zwolle, Ommen, Hattem, Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld.

De Grote Peuter Dag is voor peuters een leuke en actieve kennismakingsochtend. Voor ouders en verzorgers biedt de Grote Peuter Dag de mogelijkheid om kennis te maken, vragen te stellen, zich te laten informeren en de school te bekijken. Alle basisscholen stellen een eigen informatie- en activiteitenprogramma op zodat peuters en ouders/verzorgers de school al echt leren kennen. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders/verzorgers die een goede basisschool willen kiezen! Meer informatie over de Grote Peuter Dag  www.openbaaronderwijszwolle.nl. Facebook: Grote Peuter Dag op facebook.

De scholen van Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio die in Zwolle deelnemen zijn:

 

De Werkschuit, De Wieden, De Campherbeek, De Parkschool, De Springplank, De Toonladder, Het Veldboeket, De Schatkamer, Het Festival, De Krullevaar, De Ridderspoor, Florens Radewijnsschool, De Oosterenk, Montessorischool, De IJsselhof, De Marsweide, Daltonschool de Markesteen en De Octopus.

Artikel delen:

Reageer