Succesvolle tweede editie Badminton Toernooi Zwolle

Zwolle – Afgelopen zaterdag 24 maart vond voor de tweede maal het Badminton Toernooi Zwolle plaats. Na een succesvolle editie in 2011 heeft dezelfde organisatie besloten om ook dit jaar weer dit toernooi te organiseren. Vijf Zwolse badmintonverenigingen tekenden gezamenlijk voor de organisatie maar alle badmintonspelers uit Zwolle konden zich opgeven.

Dit resulteerde zaterdag in een toernooi met bijna 100 deelnemers in verschillende categorieën, zoals jeugd, recreatie en competitie. In de Calohal van de Windesheim werd enthousiast en sportief gespeeld door de vele deelnemers. Tussen de wedstrijden door werd er gezellig met elkaar gepraat en familieleden en vrienden kwamen een kijkje nemen. In de ochtenduren werden de poulewedstrijden gespeeld en na de middagpauze vonden de kruisfinales en finales plaats. Er werd volop gestreden om de Zwolse titel, in de verschillende categorieën, die ’s middags door de organisatoren bij de prijsuitreiking bekend werden gemaakt. Er waren prijzen voor de 1e en 2e plaatsen en voor de jeugdspelers was er een herinnering in de vorm van een medaille.

Al met al wordt er teruggekeken op een succesvolle tweede editie van het Badminton Toernooi Zwolle. En bij dit enthousiasme kan het niet anders dat ook in 2013 weer een BTZ zal plaatsvinden.

Artikel delen:

Reageer