DDDD caféavond Diezerpoort

Zwolle – Het wordt al een traditie in Dieze: de DiezeDonderDag-café’s. De volgende DDDD café-avond is op donderdag 29 maart, aanvang 19.30 uur. Deze keer in Theater Young Ones aan de Bisschop Willebrandlaan.

Het is de derde van een reeks buurtavonden voor en door wijkbewoners van Dieze in samenwerking met studenten van ArtEZ Academie voor Theater. Het wordt weer een avond met koffie, een drankje, gezelligheid en optredens: acts, liederen, verhalenvertellers, een muzikant, sketches, zangers, een klein koor, en nog veel meer. Toegang: gratis! Wilt u zelf optreden met een verhaal, act of lied? Of heeft u nieuws over Dieze? Mail naar: diezedraaitdoor@hotmail.com Info: 06-44110533. DDDD is een project in het kader van Sociaal Artistieke Projecten van Muzerie in samenwerking met ArtEZ Academie voor Theater, mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Zwolle vanuit de Buurtactieplannen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Graag meer reclame voor maken in de buurt. Haast niemand weet ervan in Dieze. Liever flyers bij mensen in de bus dan die irritante DDDD (DOOD?) op straat.

Reageer