Voorronde ‘Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6’ in Zwolle

Zwolle – SportService Zwolle en FC Zwolle organiseren woensdagmiddag 28 maart in samenwerking met Travers Welzijn en de Johan Cruyff Foundation de Zwolse voorronde van het landelijke kampioenschap ‘Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6’. Op het Cruyff Court FC Zwolle in de wijk Holtenbroek gaan van 13.00 tot 17.00 uur zeven teams de sportieve strijd met elkaar aan. Naast de wedstrijden zijn er diverse randactiviteiten voor deelnemers en bezoekers.

Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 is hét landelijke kampioenschap op de Cruyff Courts voor jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van de basisschool. Op initiatief van de Johan Cruyff Foundation wordt dit toernooi dit schooljaar voor de zesde keer op de Cruyff Courts door heel Nederland georganiseerd. De landelijke finale vindt traditiegetrouw plaats op het voorplein van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Zaterdag 2 juni komen de beste jongens- en meidenteams uit het hele land bij elkaar om te strijden voor de titel Cruyff Courts Kampioen van Nederland. Als prijs spelen zij het EK Cruyff Courts.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. SportService is goed bezig de laatste tijd, het laat zich veel meer zien. Het zou moeten samenwerken met Weblog Zwolle!! Win-Win!

  2. Ik bedoel, Weblog Zwolle is toonaangevend, spraakmakend, groot, actueel, het snelst met sportberichtgeving enz. Pakken die kans!

Reageer