Jubileumconcert 25-jarige Inn Singers

Zwolle – Het a capella koor de Inn Singers viert dit jaar zijn 25 jarig bestaan. Op 13 april om 20.00 uur is er een jubileumconcert in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel in Zwolle. Daar treden de Inn Singers zelf op evenals het koor Multiple Voice en het ensemble Toverfluit. De toegangsprijs is € 5,-

De Inn Singers zijn 25 jaar geleden opgericht na een oproep in de krant voor zangers die een niet-kerkelijk koor zochten. De eerste repetitieruimte was boven café "In de Sinnepoppen". Dat was de aanleiding voor de naam. Het is nu een gezellige groep zangers vanaf ongeveer 40 jaar onder leiding van dirigent Jos Wijmans. Het koor zingt vooral meerstemmige (klassieke) muziek in verschillende talen. Ter afwisseling brengt het op het concert ook enkele ritmische Zulu-nummers en de ‘Harry Potter Rap’ ten gehore. Multiple Voice en Toverfluit treden ieder apart op en bovendien brengen de drie groepen enkele nummers samen ten gehore.

Belangstellenden die een koor zoeken, zijn speciaal welkom om te genieten van dit concert. Kijk ook op de website: www.innsingers.nl.

Artikel delen:

Reageer