Met DeltaWonen voordelig naar een kindervoorstelling

Zwolle – DeltaWonen biedt via een lente actie haar huurders de mogelijkheid om met hun (klein)kinderen voor maar €2,50 per persoon een kindervoorstelling bij Odeon De Spiegel theaters bij te wonen.

Er is keuze uit zeven verschillende voorstellingen. Een van de voorstellingen is de ‘Wild West Side Story’ waarin Cowboy Billie Boem en de Indiaan proberen om de cowboys en de indianen met elkaar te verzoenen. Ook ‘De Vuurvogel’ behoort tot de voorstellingen waaruit gekozen kan worden. Het Orkest van het Oosten speelt ‘De Vuurvogel’ van Stravinsky en acteur Joep Onderdelinden vertelt het verhaal in een versie van kinderboekenschrijfster Imme Dros. DeltaWonen wil vanuit haar maatschappelijke rol haar huurders op verschillende terreinen stimuleren en kansen bieden. Met deze actie wordt aan (klein)kinderen van huurders de kans geboden om naar het theater te gaan.

Naast de samenwerking met Odeon De Spiegel theaters, is deltaWonen als maatschappelijk partner verbonden aan FC Zwolle United om zo het sporten onder kinderen te stimuleren. En als founder van Museum De Fundatie wil deltaWonen zich richten op het culturele vlak voor volwassenen (museumbezoeken).

Artikel delen:

Reageer