Kerkdienst in theater Odeon

Zwolle – Vanaf a.s. zondag start Hebron Harvest Ministries in theater Odeon aan de Blijmarkt te Zwolle met kerkdiensten. Volgens de organisatoren een perfecte plek voor een moderne kerk voor nu. "Er wordt veel gebruik gemaakt van multimedia, licht en een band met muziek van deze tijd een een boodschap die gelijk kunt toepasbaar is in het dagelijks leven. Daarbij is ook een uitgebreid leuk kinderwerk, geinspireerd door Hillsong kerk."

Hebron Harvest Ministries is op weg een "City Life Church" te worden. In een korte tijd zijn er al vier "City Life Church"kerken, het begon in den Haag en Assen is begin maart als vierde gestart, waar in de eerste dienst al 160 stoelen bezet waren. CLC Zwolle wordt de vijfde CLC kerk. Een jong echtpaar, Charl en Angelique de Vente, worden de voorgangers van deze nieuwe kerk in Zwolle. Samen met CLC den Haag is er een traject ingegaan en worden ze gecoacht door deze snel groeiende kerk. Een CLC kerk is een bruisende kerk, met moderne en dynamische diensten die zeker ook jongeren aanspreken en waar je een ontmoeting met God kunt hebben. Een theatersetting ondersteunt de manier waarop zij kerk zijn.

Voor wie op zoek is naar iets nieuws en/of mee wil bouwen, zijn er veel mogelijkheden.
Een enthousiast team werkt met veel plezier mee aan de opbouwfase, de z.g. prelaunchfase van City Life Church Zwolle. Om die aantrekkelijke kerk te zijn waar je graag naar toe gaat en je vrienden mee naar toe neemt. Kom gewoon eens langs, je bent van harte welkom! De diensten starten elke zondag om 10.30 uur. Lees meer op: www.Hebronhm.nl.

Artikel delen:

Reageer