DSM hoofdsponsor 10 mijl van Zwolle Zuid

Zwolle – DSM wordt de hoofdsponsor van de 10 mijl van Zwolle Zuid. DSM ondersteunt dit loopevenement om zo veel mogelijk mensen in beweging te laten komen en kleur te geven aan de stad Zwolle. DSM vindt het erg belangrijk dat mensen bewust met hun gezondheid en vitaliteit bezig zijn. Als sponsor draagt DSM bij aan het actief bezig zijn van mensen.

De 10 Mijl van Zwolle Zuid vindt op 21 april 2012 voor de 2e keer plaats en inmiddels hebben zich al bijna 1100 deelnemers ingeschreven. Door de sponsoring van DSM krijgt de organisatie de mogelijkheid om er dit jaar een nog kleurrijkere loop van te maken. Voorzitter Hans Paul Visscher hierover: ‘DSM geeft graag kleur aan de stad en wij doen dat graag bij de 10 Mijl van Zwolle Zuid. We doen dat bijvoorbeeld door elke kilometer in het teken van een goed doel en een daarbij behorende kleur te stellen. Met behulp van spandoeken en teksten op de weg kunnen goede doelen zich profileren en ook de running-shirts zijn in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar.’ De opbrengst van de loop gaat elk jaar naar twee goede doelen. Dit jaar zijn dat de Care Clowns en de Dierenweide Zwolle Zuid. De goede doelen die zich dit jaar kunnen profileren zijn het Dierenasiel Zwolle, Van & Voor Zwolle, Intermezzo, Ronald Mc Donaldhuis, VG Sport, Het autismehuis, De Herberg en het Jeugdsportfonds.

Ed Kooijman, Site Manager over de samenwerking: 'DSM Resins in Zwolle is dagelijks bezig met innovatie en duurzaamheid op het gebied van kunstharsen en composietmaterialen. Innovatie is topsport, net als de 10 mijl van Zwolle Zuid!'

Artikel delen:

Reageer