Nette overwinning FC Zwolle

In het Oosterenkstadion heeft FC Zwolle vanavond haar tweede thuisoverwinning behaalt. De Zwollenaren wonnen overtuigend met 3-0 van FC Emmen en staan daarmee bovenaan voor de 3e periode. 

De Zwollenaren namen vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief en dat resulteerde in een snel doelpunt van A. Jongsma. In de 8e minuut scoorde hij de 1-0. Het mooiste doelpunt van de avond kon op naam van J. Zuidam worden geschreven. In de 20e minuut poeierde hij de bal snoeihard achter doelman Westerop van Emmen. De Zwollenaren bleven de wedstrijd controleren en lieten bij vlagen zelfs mooi combinatiespel zien. Toch liet de 3-0 wat langer op zich wachten, in de 71e minuut tikte Soares de bal achter de doellijn. De 2952 toeschouwers waren getuige van een goede wedstrijd van de kant van Zwolle. V.d. Wal kreeg een gele kaart. 

Vrijdag speelt FC Zwolle weer thuis, dan tegen FC Den Bosch.

Jordy Zuidam met de mooiste van de avond

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Een knappe overwinning, zeer zeker. Bij tijd en wijle zeer mooi aanvallend voetbal.
  Kritische noten: bij spelhervattingen is het nog wat te statisch. Verdedigen (2 – 0) is prima, maar ga aub met het middenveld dan wel een meter op 10 meer naar voren. Het zakte nu teveel in.

  Verder viel op dat het kluitjesvoetbal dat er bij het begin tegen GAE was nu achterwege bleef.


  ⚠️ Meld

 2. Oke het opbouwen is voor mijn gevoel nu op de goede weg, we beginnen thuis te winnen en dan komt uit winnen vanzelf wel toch?

  Forza Zwolle!!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.