Man slaat en bedreigt voordringer bij supermarkt

Zwolle – Een 38-jarige man uit Zwolle is woensdagmiddag aangehouden nadat hij in een supermarkt aan de Wade een 46-jarige vrouw uit Zwolle had geslagen en bedreigd.

De vrouw wilde in de winkel iets kopen. Toen ze haar bestelling door wilde geven aan de medewerkster achter de balie begon een man te schreeuwen tegen de medewerkster dat hij eerst aan de beurt was. Ondanks dat zowel de vrouw als de medewerkster hun excuses aanboden en de man voor wilden laten gaan bleef hij schreeuwen. Toen de vrouw hier iets van zei liep de man op haar af en gaf haar een klap in het gezicht. Hierdoor viel haar zonnebril, die beschadigd raakte. De man liep weg, maar toen de vrouw even later naar buiten liep sprak hij haar opnieuw aan en bedreigde haar. De man kon later op basis van het signalement op de Drapenierlaan aangehouden worden voor mishandeling. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. toen ik na 17 uur bij het winkelcentrum aankwam renden er idd 2 politieagenten richting de AH…. Aan hun postuur te zien konden ze de lichaamsbeweging best wel gebruiken…. 😛

  2. Ow, was us bij Appie, tja daar komen ook meer vrouwenmeppers als bij C1000 (:o)…hoop wel dat de opgeschoten zoon en/of man de mafkees nog eens een paar subtiele vragen gaan stellen. Jazeker, dat kan héél goed zonder dat er geweld gebruikt wordt. Misschien ook een zelfbetaald "communicatie-zonder geweld" cursusje voor de onmachtige 38-jarige (maarliefst) driftkop?

Reageer