Theatervoorstelling voor Zwolse sportclubs

Zwolle – Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met schreeuwende ouders langs de kant? Vragen waarop antwoord wordt gegeven in de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’, die op woensdag 25 april te zien is in theater Odeon in Zwolle. En Zwolse sportvrijwilligers kunnen er al voor 5 euro bij zijn.
De theatervoorstelling gaat over het versterken van sportclubs en het effectief begeleiden van (jeugd)sporters. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? De theatervoorstelling is bedoeld voor alle vrijwilligers bij sportclubs: trainers/coaches/begeleiders, scheidsrechters, bestuursleden, leden van de technische commissie/jeugdcommissie, noem maar op. Het verhaal dat door onder andere Bas Grevelink (Comedy Train en musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen) wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek.
Sportbonden en NOC*NSF bieden, in samenwerking met SportService Zwolle, de sportclubs van Zwolle deze voorstelling aan, waardoor een kaartje slechts 5 euro kost (normale prijs 20 euro). Kaartjes zijn te bestellen via de sites van sportbonden, via de site van SportService Zwolle en via www.positiefcoachen.nl/theater. De voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

Artikel delen:

Reageer