Ondersteuning voor ouders van personen met ADHD

Zwolle – Iemand met ADHD heeft vaak last van concentratieproblemen, is hyperactief of erg onrustig en handelt soms zonder nadenken. Dat gaat meestal niet onopgemerkt aan je voorbij. Speciaal voor partners van volwassenen met ADHD en ouders van volwassen kinderen met ADHD start Dimence op dinsdag 10 april de ADHD-ondersteuningsgroep. Deze groep is bedoeld als steuntje in de rug.

Als uw partner of volwassen kind ADHD heeft kan dit veel invloed hebben op de relatie. Goede informatie blijkt van groot belang. Dit zorgt ervoor dat u beter met de problematiek om kunt gaan. Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de omgang met degene met ADHD. Daarnaast leert u om goed voor uzelf te blijven zorgen.

DeelnemenDe kennismakingsgesprekken voor de ondersteuningsgroep vinden plaats in week 14, zodat de ondersteuningsgroep op dinsdag 10 april van start kan gaan. De ondersteuningsgroep bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van 19.30-21.30 uur. Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het cursuscentrum van Dimence, telefoon (038) 469 2 608 of via preventie.westoverijssel@dimence.nl

Artikel delen:

Reageer