Vierde Lady's Only fietstocht

Zwolle – Voor de vierde keer organiseert Fietsgroep Stappenbelt weer een Lady's Only fietstocht, en wel op zaterdag 7 april. De tocht is niet alleen bedoeld voor de vrouwelijke leden van de Fietsgroep, maar ook startende fietssters zijn van harte welkom! Vorig jaar was er een uitstekende opkomst (rond de 20 fietsvrouwen) en de organisatie hoopt dat het dit jaar ook weer een mooie fietstocht wordt!

De start is om 9.00 uur vanaf Bikeshop Stappenbelt aan de Betje Wolfstraat 1a. De ontvangst is met koffie en een snee krentenbrood. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers en het niveau vertrekken de dames in één of twee groepen richting de Weerribben. Na een deel van de tocht staat er bij een rustpunt koffie met wat lekkers klaar. Fietsgroep Stappenbelt richt zich op de sportieve racefietsers en mountainbikers. Daarbij is er voor de fietsers volop ruimte voor vrijheid. Alle activiteiten worden gereden vanuit het principe ‘samen uit, samen thuis'. Hierdoor vormen de leden een hechte fietsgroep.

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de fietsgroep www.fietsgroepstappenbelt.nl of via voorzitter@fietsgroepstappenbelt.nl.. Aanmelden voor de Lady’s Only fietstocht is niet nodig.

Bent u geïnteresseerd of wilt u een keer deelnemen aan een training of een tocht? Vul dan het contactformulier in van de fietsgroep via de website.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer