Spinningmarathon op het Grote Kerkplein voor KWF

Zwolle – Op zaterdag 12 mei 2012 organiseert Stichting Bike-4Life, in samenwerking met Achmea Health Center Zwolle, een Spinningmarathon op het Grote Kerkplein in Zwolle. Onder het motto: “iedereen verdient een morgen” wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Teams en individuen kunnen zich inschrijven om mee te spinnen in de strijd tegen kanker.

fietstocht_02.jpg
Initiator Martin Elsendoorn

Met opzwepende muziek en professionele spinninginstructeurs spannen de deelnemers zich tussen 10.00 tot 20.00 uur in op één van de vele spinningbikes. Daarnaast zijn de ambassadeurs van Bike-4Life, waaronder Burgemeester Henk-Jan Meijer. Het sportieve programma wordt deze dag aaanwezigangevuld met muziek van diverse artiesten. Een evenement voor jong en oud. Deelnemers kunnen zich individueel of als team inschrijven op de www.bike-4life.nl.

Stichting Bike-4Life

Martin Elsendoorn, initiator van de Spinningmarathon, is de oprichter van Stichting Bike-4Life. Het plan voor de Spinningmarathon werd geboren uit het enthousiasme om zoveel mogelijk geld binnen te fietsen voor KWF.

Het eerste initiatief bestaat uit een individuele fietstocht van Zwolle naar Kharkiv – Oekraïne. Martin gaat ruim 2400 kilometer fietsen ten tijde van het EK Voetbal, waar hij op tijd hoopt aan te komen voor de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal. Door de fietskilometers te laten sponsoren wil Stichting Bike-4Life een mooi bedrag overhandigen aan KWF Kankerbestrijding.

Artikel delen:

Reageer