Nieuwe namen bij SVI

Zwolle – De Zwolse 3e klasser SVI neemt na dit seizoen afscheid van een aantal spelers. Na jaren van trouwe dienst in het eerste elftal, besluiten Martijn Steenbergen, Jonathan Brands en Martijn van Uffelen de schoenen na dit seizoen aan de wilgen te hangen. Martijn Steenbergen en Jonathan kiezen voor het voetballen op een lager niveau, terwijl Martijn van Uffelen de TC III cursus gaat volgen en komend seizoen naast hoofdtrainer Stephan Rahantoknam plaatsneemt op de bank . Aan de bliksemcarrière van Jordi de Jonge bij SVI komt eveneens een einde. Jordi komt volgend jaar uit voor de A-jeugdselectie van FC Zwolle.

Nadat SVI onlangs al overeenstemming bereikte met Joram en Jordy Hendriks, kan de Ittersumse voetbalclub opnieuw een aantal namen toevoegen aan de selectie voor het seizoen 2012-2013. Matthijs Bremmer en Adil Saadan maken dezelfde overstap als de gebroeders Hendriks. Zij verlaten Be Quick ’28 deze zomer en komen het nieuwe seizoen uit voor SVI. Vanuit vv Wapenveld komt Ebrima Sidibeh over en Robin Gosen verlaat buurman ZAC voor de Ittersumse club. Ook Durk-Jan Sinnema komt de blauw-witten versterken. Na een half jaar afwezigheid kiest hij ervoor om zijn carrière bij SVI te vervolgen. De laatste club waarvoor Durk-Jan uitkwam was Be Quick ’28.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. svi is nog nooit zo druk geweest op de transfermarkt volgens mij. nieuw prestatiebeleid? half be quick loopt er straks te ballen…….als het daar maar bij blijft;)

Reageer