Eigenaar nachtwinkel bedreigd door jongen

Een 32-jarige ondernemer uit Zwolle deed zaterdagnacht 13 mei aangifte van bedreiging door een 16-jarige plaatsgenoot. De jongen kwam na sluitingstijd zijn nachtwinkel aan de Rembrandtlaan binnen. Toen hij te horen kreeg dat de winkel gesloten was, uitte hij diverse bedreigingen en schold het slachtoffer uit.

De jongen maakte deel uit van een groepje jongeren. De ondernemer joeg de groep in eerste instantie met een pizzastok zijn winkel uit. Later kwam de minderjarige verdachte alleen terug en gaf de ondernemer een kopstoot. Het slachtoffer wist de jongen naar buiten te werken. Deze sloeg vervolgens de ruit kapot. Het gevolg was dat de verdachte naar het ziekenhuis kon om zijn wonden te laten behandelen. Bij het opnemen van de aangifte keerde de verdachte opnieuw terug naar de winkel. Hij kon daardoor ter plaatse aangehouden worden en overgebracht naar het hoofdbureau.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Een kind van 16 jaar, het is toch wat. Dat zal dus nooit wat worden in zijn leven, altijd maar blijven lopen in de marges van de wet of daarbuiten. En de ouders? Waarschijnlijk in de trend van: ” ik bemoei me d’r niet mee, als hij iets verkeerd doet regelt de politie het wel”


    Maak melding

Reageer