Logo ontwerpwedstrijd SonZwolle

Zwolle – Ben jij student in Zwolle, mbo/hbo/wo, en ben je goed in logo's ontwerpen? Wij zijn op zoek naar jou!

In Zwolle zijn veel studenten met een eigen bedrijf. Momenteel wordt er een eigen studentondernemersnetwerk opgericht dat gelanceerd gaat worden tijdens het evenement Starters ABC op 18 april a.s. De naam is al bekend: SonZwolle (StudentOndernemersNetwerk Zwolle). We willen daar graag ons logo onthullen. Maak jij dat? Na het Starters ABC maakt de winnaar van het beste logo ook de huisstijl voor SonZwolle. Waar je ook rekening mee kunt houden: het logo is goed om te zetten naar zwartwit, op briefpapier (klein) te gebruiken en op een banner (groot), de kleuren zijn digitaal en in print goed te gebruiken.

Voorwaarden

Je bent student in Zwolle.

Het logo is uniek, niet eerder gebruikt of gekopieerd.

Het logo is door SonZwolle vrij te gebruiken.

Het logo wordt aangeleverd in .ai-formaat en in .jpg.

Het logo wordt uiterlijk 11 april 22.00 uur gemaild naar sonzwolle@gmail.com

Vermeld daarbij je naam, adres, emailadres en school + studierichting. Je krijgt een ontvangstbevestiging.

Winnaar

Er is een eervolle vermelding en flinke exposure te verdienen met deze wedstrijd.

De naam van de winnaar wordt duidelijk vermeld tijdens het Starters ABC en op de site van SonZwolle. Het oprichtingsbestuur van SonZwolle beslist wie de winnaar van de logo-ontwerpwedstrijd is. De bekendmaking van de winnaar is ook op het Starters ABC.

 

Achtergrondinformatie

Studeren en ondernemen is een unieke combinatie. Het is zinvol en leuk om andere studentondernemers te ontmoeten. Daarom wordt SonZwolle opgericht. Het is voor alle studentondernemers van Zwolle.

SonZwolle wordt momenteel opgericht door een paar enthousiaste studentondernemers en een oud-student. Naast een groep studentondernemers zal er ook een groep alumni-ondernemers gevormd worden.

De bedoeling is dat de studentondernemers maandelijks elkaar spreken en dat de alumni om de maand aanschuiven.

Daarnaast zal er veel verbinding gezocht worden met andere initiatieven en netwerken in Zwolle en daarbuiten.

Doel van het netwerk is kennisdeling, ervaringen uitwisselen en contacten opdoen.

Het is nog in oprichting, dus nog niet alles is formeel. We willen graag lanceren op het Starters ABC, omdat daar de hoofddoelgroep aanwezig is. Daar kunnen studentondernemers zich ook aan melden.

Het oprichtingsbestuur bestaat uit Patrick Bijkerk, Erik Bos, Guido Diana, Wilhelm Kanis, Werner Zijl, Esmée Pater, André Florijn en Ferna Jalink.

 

Hopelijk heb je zo genoeg informatie. Als je nog vragen hebt, mail dan naar SonZwolle@gmail.com.

We zien je ontwerp graag tegemoet!

 

Voor info over het Starters ABC, zie www.starters-abc.nl of www.facebook.com/startersABC.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Dus SonZwolle wil zo ongeveer alles, het mag niks kosten en levert niks op voor de ontwerper, maar die heeft wel opkomstplicht. Ik gun iedereen het beste, maar ik ben bang dat het totale plaatje niet echt aantrekkelijk is. Waarom niet een leuke beloning die goede ontwerpers prikkelt? Ik neem aan dat de ondernemers in dit netwerk ook niet voor niks werken?

  2. Goed gezien Wilbert! Dat is zo'n beetje hetzelfde als dat de Stentor vandaag oproept om zijn 5 mei foto's op te gaan sturen naar de krant. Ze hebben toch zeker hun eigen fotografen?
    Het mag ook allemaal niks kosten.

  3. Erg makkelijk weer dit, voor niets gaat de zon op en de kachel brand zeker gratis is het credo naar studenten toe? Schandalig om studenten zo voor het karretje te spannen >:( Kom kom beetje investeren in de toekomst mag wel hoor, maar willen zitten voor een dubbeltje op de eerste rang siert de organisatie niet!

  4. Ik ben van mening dat je op deze manier je als student goed kunt positioneren binnen het netwerk Studentondernemersnetwerk Zwolle. En dat kost misschien wat tijd maar een netwerk kan in de toekomst heel veel opleveren. Tevens krijg je tijdens het Starters ABC aandacht met de aanwezigheid van verschillende partijen. Dus naar mijn mening zeker niet voor een dubbeltje op de eerste rij.

  5. Volgens mij vergeten veel mensen dat dit een non-profit netwerk is voor en door studenten. Logisch dat er dan geen 'grote' prijs aan vast zit. Het starters-abc is daarnaast een platform met veel exposure voor de winnaar, wat een mooie start voor ondernemerschap kan betekenen.

Reageer