Lunch met B&W tijdens Stadspicknick Zwolle

Zwolle – Neem je lunchpakket, collega’s, vrienden en/of familieleden mee en kom
op woensdag 18 april om 12.00 uur naar park Eekhout voor een gezellige en
duurzame stadspicknick. Iedereen is welkom!

stadspicknick.jpg

Ontmoet tijdens de Zwolse Week van de Verbinding burgemeester en wethouders en ga met hen in gesprek. Heb je een picknickkleed of een tafellaken die jij niet meer gebruikt? Neem deze dan mee! Tijdens de picknick wordt namelijk een start gemaakt voor het grootste en kleurrijkste picknickkleed ooit… De stadspicknick wordt georganiseerd door de initiatiefnemers van 7 days of inspiration en @038picknick. Wil jij ook iets doen? Alle helpende handen en ideeën zijn welkom! Stuur een bericht aan 038picknick@gmail.com.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik heb geen behoefte om met deze burgemeester en wethouders te gaan picknicken . Laat de heren maar aan hun werk blijven ze worden duur betaald aan salarissen en de burger moet maar inleveren .Om er aan deel te nemen moet menige burger een vrije dag nemen en deze heren worden gewoon doorbetaald.Vele wethouders die hier hebben gediend en de gemeente voortijdig moesten verlaten teren nog op de zak van de burgers met hun uitkering .Ze picknicken dagelijks al genoeg op het gemeentehuis ze krijgen de koffie voor hun neus gezet en soms ook de nodige hapjes .Voor mij geen picknick met die gasten

  2. @pieters Dit zegt meer over jou dan over het initiatief. Ik waardeer het juist dat ze hier aan deelnemen. Proeven en zien wat er in de stad gebeurt. Mooi initiatief die Week van de Verbinding. Wat mij betreft kunnen andere gemeentes hier een voorbeeld aan nemen. Picknick is voor de stad, niet voor B&W.

Reageer