Gewelddadige beroving in de Spiegelstraat

Getuigenoproep beroving

Zwolle – In de Spiegelstraat is een 35-jarige Zwollenaar in de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 maart het slachtoffer geworden van een beroving. De man werd rond 01.30 uur plotseling van achteren vastgepakt door een man. Een tweede man kwam voor hem staan.  

 

politie_logo_4.jpg

De mannen eisten zijn pinpas en pincode. Nadat de man zijn pas met een valse code had afgegeven gingen ze ervandoor. De man alarmeerde de politie. Deze heeft de verdachten niet meer aangetroffen. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen. De twee mannen hadden een getinte huidskleur, waren 25-30 jaar oud, beide donker gekleed met een spijkerbroek. Dader 1 was 1.70-1.80 meter lang, dader 2 tussen de 1.75 en 1.85 meter. De tweede man droeg tevens een donkere baseballcap achterstevoren op zijn hoofd. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Marianne het is weer zover er komt geen eind aan met dit tuig . Veelal zijn de straffen veel te laag er moeten langdurige gevangenisstraffen op staan met hele hoge boetes.Maar dan nog vraag ik mij af of het dan over en uit is.Deze gasten hebben vaak geen cent te makken en leven veelal van een uitkering zijn vaak te lui om te werken voor de centen en worden nadat ze zijn gepakt voorzien van een pro-doe advocaat en staan met een paar uurtjes weer op straat.Rechters die dit soort zaken behandelen moeten eerst zelf zo getroffen worden en slachtoffer zijn dan oordelen ook zij eens anders met hun strafbepaling


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.