Wijkplatform Dieze-centrum

Zwolle – Wijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt bewoners van Dieze-centrum / Bagijneweide uit voor het wijkplatform Dieze-centrum / Bagijneweide op dinsdag 3 april 2012. De bijeenkomst vindt plaats bij Kunstenaarsvereniging Het Palet, Stilobadstraat 9 en begint om 20.00 uur.

Tijdens het wijkplatform komt het onderwerp “Veiligheid in en rond uw huis” aan de orde. Daarbij wordt ingegaan op vragen als, Wat te doen bij inbraak en brand? En hoe dit te voorkomen? De informatie en (preventie)tips worden gegeven door wijkagent Raymond van Wezel en de Brandweer Zwolle. Verder zullen actualiteiten die in de wijk spelen worden toegelicht en besproken.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert in elke wijk tenminste één keer per jaar voor de bewoners een wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/wonen-leven, onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda's zijn hier ook te vinden.

Artikel delen:

Reageer