Opening Studenten Uitzendbureau aan Lübeckplein

 ASA Studenten Uitzendbureau opent op 16 mei aanstaande om 16.30 uur in Zwolle de 22ste vestiging van haar landelijke netwerk. Deze vestiging heeft als primeur dat het de eerste vestiging is die geheel in de nieuwe huisstijl is ingericht en vormgegeven.

Met de opening van deze vestiging heeft ASA Studenten Uitzendbureau een landelijk dekkend netwerk van eigen vestigingen in elke studentenstad. “Deze opening betekent in meerdere opzichten een mijlpaal voor ons. Met het huidige netwerk van vestigingen zijn we nu werkelijk in elke studentenstad aanwezig. Hierdoor zijn we in staat de lokale arbeidsmarktsituatie en de behoeften van de studenten goed op elkaar af te stemmen. Dit is als gevolg van de vergrijzing en de personeelstekorten bij bedrijven van groot belang. Verder is dit ook de eerste vestiging die geheel in onze nieuwe huisstijl is ingericht. Onze eenentwintig overige vestigingen zullen in de komende maanden volgen. Hiermee onderstrepen wij de positie van ASA als grootste landelijke studenten uitzendbureau”, aldus Ronald Kardol, commercieel directeur ASA Studenten Uitzendbureau.

“Zwolle is de laatste jaren uitgegroeid tot een gezellige studentenstad met een omvangrijke studentenpopulatie en heeft met de structurele groei van de Hogeschool Windesheim een belangrijke regiofunctie voor Noordoost Nederland. Veel studenten komen dagelijks met de trein naar de stad. We hebben daarom gekozen voor een centraal gelegen locatie bij de achterkant van het CS Zwolle en op de looproute van CS naar de Hogeschool Windesheim aan het Lübeckplein. De vestiging is, met aan beide zijden een ingang, zeer open en makkelijk bereikbaar voor de studenten. We verwachten dat studenten daardoor nog makkelijker bij ons binnen lopen”, vervolgt Kardol. 

ASA Studenten Uitzendbureau is sinds 1968 actief op de Nederlandse markt als nichespeler in de uitzendbranche. Met zo’n 75.000 studenten in bestand, is ASA marktleider in het uitzenden van HBO en WO studenten.ASA heeft een landelijk netwerk van 22 vestigingen en is gevestigd op A-locaties in studentensteden. De ASA uitzendkracht kan worden beschreven als een slimme denker die doet, is hip en hecht veel waarde aan kwaliteit.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Asa-uitzendbureau. Dit is niets meer dan een onderdeel van een groter geheel, dat de indruk wekt dat het minder groot is dan het werkelijk is. Dat er sprake is van zogeheten marktwerking m.b.t. de arbeidsmarkt gaat slechts op vanuit 1 kant. De marktwerking zit bij de werknemers en niet bij de werkgever, aangezien ASA een onderdeel is van USG, het overkoepelende orgaan dat meerdere uitzendcentrale’s controleert.

  Start-uitzendbureau, dat door onze overheid in het zadel is geholpen om onze arbeidsmarkt te hervormen, d.w.z. de werknemers in een onzekere situatie te dwingen, is nu ook een onderdeel van USG. Net zoals het Contentuitzendbureau en de meer specialistische organisatie’s als: Unique, Technicum, Secretary Plus, ASA Studenten
  Uitzendbureau, Content, Ad Rem Young Professionals/HBO Services, StarJob, Express Medical en
  Creyfâ????s Nederland………

  Het is zelfs zo dat USG, nadat men de meerdere merkenstrategie had gerealiseerd, nu twijfelt over de duidelijkheid van dit systeem. Nu gaat het ze niet om het gegeven dat de burger/werknemer geen idee heeft dat er slechts 1 concern achter de diverse maskers zit, maar eerder om het gegeven dat het bedrijfsleven dit niet meer overziet. Nu hebben ze vanuit USG alle onderdelen gerestyled, waarbij in de papieren voor werkgevers nu meer duidelijk wordt gegeven m.b.t. de identiteit van de meerkoppige parasiet.

  Waarom een uitzendbureau winst moet maken, zonder daadwerkelijke welvaart te genereren is mij niet duidelijk. Een waar studentenbureau zou ook vanuit het onderwijs kunnen worden geregeld, waarbij de studenten zelf de organisatie leiden. Dat zou vanuit het onderwijs kunnen worden aangestuurd, zonder winstoogmerk, waarbij de studenten een goede stageplaats hebben…….

  …maar nee,.. Liever naar ASA, of een ander verlengstuk van dezelfde octopus….. Ernstig hoor… Ernstig… Ga zo door USG: Vriendelijke vrienden!: Ik hoop dat de champagne en kaviaar goed smaken!


  ⚠️ Meld

 2. Jij noemt het woede, ik noem het gerechtvaardigde bezorgdheid….. De inhoud van mijn schrijven is de aanleiding en ik heb liever dat je daar op reageert…..


  ⚠️ Meld

 3. Wordt in dit persbericht de indruk gewekt dat Zwolle nog geen Asa studentenuitzendbureau had, of zie ik dat verkeerd? Ik heb toch echt jarenlang via Asa gewerkt. Kantoor zat aan de kade, net buiten het centrum, voordat het door Creyfs ‘overgenomen’ werd.


  ⚠️ Meld

Reageer