Burgernetactie omgeving Van den Cloostermarke

Zwolle – Drie minderjarigen werden zondagmiddag rond 16.10 uur door de politie IJsselland voor een woninginbraak gezocht in de omgeving van de Van den Cloostermarke in Zwolle Zuid. Via een Burgernetactie werd de oproep gedaan. Voor de actie werden 775 personen benaderd.

UPDATE: De actie werd even later rond 17.20 beeindigd doordat de drie jongens, na een tip van een attente getuige en via Burgernet, gepakt konden worden.

Zondagmiddag werden drie mannen gezocht: Signalement 1: normaal postuur, licht-grijs jack met een kapuchon. Signalement 2: Getint Noord Afrikaans uiterlijk 1.75 m lang en een smal postuur, zwarte jas en zwarte baseball pet en een kapuchon op. Signalement 3: blanke jongeman, ongeveer 16 jaar oud, 1.85 m lang en een fors postuur. Heeft een zwarte jas en mogelijk een zwarte transportfiets. Heeft u iets gezien of voldoet iemand aan het signalement, of een combinatie van dit bel dan meldkamer van de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Nu weet ik waarom ik zoveel politie rond zag rijden hier in de buurt! Ik heb overigens van een burgernetactie niets gehoord. Anders had ik ook wel wat beter opgelet… was immers toch buiten bezig.

    Ben wel benieuwd of er nog een update komt.

Reageer