Mogelijke ontvoering van meisje aan Traaipad in Zwolle

Zwolle – Zondagavond rond 18.15 uur werd er een Burgernetactie gestart nadat er mogelijk sprake was van een ontvoering van een meisje aan het Traaipad in de Zwolse wijk Stadshagen.

UPDATE: Rond 18.55 uur is de Burgernetactie beëindigd door de politie met de mededeling dat de verdachten en het slachtoffer aangetroffen zijn. Onderzoek volgt.

traaipad.jpg

De politie IJsselalnd vroeg de deelmers van Burgernet uit te kijken naar een witte VW Polo, waarin meerdere personen zitten, en waarvan het kenteken lijkt op TR-GZ-33. Bij het aantreffen van deze auto belt u met de meldkamer van de politiue via 0900 – 8844.

Later bleek dat aan de ontvoering een ruzie in een woning aan het Traaipad vooraf was gegaan. Daarbij liep ook een buurvrouw van de bewoners een klap op. De mannen gingen tegen 18.00 uur het huis binnen en namen het bewuste meisje mee. Vervolgens namen ze in een auto de benen. Die auto werd aan de Borneostraat in de Indische Buurt teruggevonden. Het meisje werd daar ongedeerd aangetroffen. De mannen werden gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau. Onderzoek volgt.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Heftig verhaal! Als ze het meisje inderdaad ontvoerd hebben dan zullen ze wel even moeten brommen lijkt me. Over het vooroordeel van de Indische Buurt zeg ik maar niets 😉

Reageer