Ontvoerd meisje Traaipad blijkt 25-jarige man te zijn

Zwolle – Het ontvoerde meisje van de Burgernetmelding van zondagavond 1 april blijkt een 25-jarige Zwollenaar te zijn. De man werd zondag aan het begin van de avond met geweld vanaf het Traaipad meegenomen in een personenauto.

politie_logo_4.jpg

De man, die gewond was aan zijn hoofd, werd later die avond teruggevonden in een woning aan de Borneostraat. Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Vier Zwollenaren van 17, 22, 25 en 46 jaar werden aangehouden voor betrokkenheid bij de ontvoering en mishandeling. Zij werden ingesloten op het bureau. De aanleiding voor de mishandeling en ontvoering wordt gezocht in een conflict de voorgaande nacht in het uitgaansleven. Op het moment van de ontvoering van de Zwollenaar was ook een 2-jarig meisje in de woning aanwezig. Het meisje bleef ongedeerd. De politie stelt een nader onderzoek in.

NB:
Vermoedelijk is in de commotie onduidelijkheid ontstaan over welke persoon werd meegenomen en is dit misverstand later niet teruggekoppeld naar de politiewoordvoerder.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Lijkt mij ook….Mogelijke oorzaak "stapgeneuzel"

  Dan met 4 Zwollenaren van 17, 22, 25 en 46 jaar, een huis binnenstormen de 25-jarige ontvoeren en mishandelen. In het huis was ook een 2-jarig meisje…De man werd nog dezelfde avond in een huis in de Borneostraat teruggevonden. Zakie!

 2. Maar zéker niet vergeten…

  Daar krijg je toch wel ff brommen voor 😮

  Vier Zwollenaren van 17, 22, 25 en 46 jaar werden aangehouden voor betrokkenheid bij de ontvoering en mishandeling.

 3. Nee,ze was niet alleen thuis maar samen met mij(oma) het is hier bij mij
  thuis gebeurt. ik ben er kapot van en kan niet meer slapen

 4. Gelukkig maar, Oma, dat die kleine meid een vertrouwd iemand in haar omgeving had. Maar wel voor jullie allemaal een traumatische ervaring. Heel veel sterkte de komende tijd. Hoe gaat het nu met de vader??

Reageer