Minderjarigen aangehouden voor woninginbraak

Zwolle – Drie Zwollenaren van 14, 16 en 17 jaar werden op zondagavond 1 april aangehouden voor een woninginbraak eerder die middag aan de Van der Cloostermarke in Zwolle-Zuid.

Twee van de drie werden op basis van hun signalement aangehouden op de Turfmarkt, de derde kon kort daarop thuis worden aangehouden. De drie werden ingesloten op het bureau. Kort na de inbraak werd een Burgernetmelding verzonden naar 775 deelnemers. Dit leverde voor het onderzoek zeer bruikbare tips op.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. En ik laat gewoon de garagedeur open als ik even naar binnen wandel! En dat terwijl er van dat gespuis aan het inbreken is.

    Bovendien…kinderen van 14-17 jaar! >:( Als ik die voorbij zie wandelen denk ik niet, dat ze van plan zijn in te gaan breken!

    Goede zaak dat burgernet is ingeschakeld! Jammer, dat ik er geen bericht van heb gehad. Ik heb wel politie overal rond zien rijden. (En als je in Zwolle Zuid politie ziet is er iets gebeurd!)

  2. Zijn dit ook de ventjes die hebben geprobeert mijn scooter te stelen. die staat hier nu met een scheef wiel onder het stuur bij huis.!

Reageer