Jeugdkeepersdag Berkum met Piet Schrijvers

Zwolle – VV Berkum organiseert op woensdag 2 mei op het eigen sportpark De Vegtlust een jeugdkeepersdag met medewerking van 46-voudig international en voormalig voetballer van het jaar Piet Schrijvers. 

De ex-doelman van Ajax, FC Twente en PEC Zwolle is zeer enthousiast over de voorbereidingen en zal de hele dag aanwezig zijn, om de jeugdige keepers en keepsters veel te leren en te zorgen voor een leuke en interessante dag. De dag is bedoeld voor keepers, jongens én meisjes, van 6 tot en met 15 jaar en ook doelverdedigers van andere clubs dan Berkum zijn daarbij van harte welkom. Er kunnen zich maximaal 90 jeugdkeepers van andere verenigingen aanmelden voor dit evenement, waarvoor de inschrijving sluit op 14 april.

Vanaf 10.00 uur begint Piet Schrijvers samen met een aantal andere keeperstrainers met het ochtendprogramma. Na de lunch is het hoofdveld omgebouwd voor het middagprogramma, met weer veel oefenstof voor nóg betere prestaties. Er worden tips gegeven en voor elke leeftijdsgroep wordt een rapport bijgehouden om aan het eind van de dag de ‘Keepers van de Dag’ bekend te kunnen maken. Verder is er nog een demonstratie waarvoor een keeper is uitgenodigd die uitkomt in de Jupiler League. Een vragenronde, een keepersshop met prachtige aanbiedingen en een fotomoment maken de dag compleet.

Ouders en belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom! Opgeven kan heel eenvoudig, namelijk via de website www.vvberkum.nl waar meer informatie is te vinden over dit speciale evenement in de meivakantie. De kosten voor deelname bedragen slechts € 16,95 en daarvoor krijgen de deelnemers niet alleen veldtrainingen maar ook een lunch en een exclusief voor deze dag ontworpen shirt.

Artikel delen:

Reageer