Clinics voor kidsrun 10 Mijl van Zwolle Zuid gestart

Zwolle – Maandagmiddag zijn bij Basisschool De Ark in Zwolle Zuid de Clinics voor de kidsrun van de 10 Mijl van Zwolle Zuid gestart. Met deze clinics worden kinderen in Zwolle Zuid de mogelijkheid geboden om zich voor te bereiden op de kidsrun bij de 10 Mijl van Zwolle Zuid.

02-04-2012_kidsrun_zwolle-zuid_01.jpg

De clinics vinden plaats op de 6 basisscholen die zich daarvoor hebben aangemeld bij de organisatie. In de clinics wordt een korte looptraining gegeven en krijgen de deelnemende kinderen informatie over gezonde voeding. Clinic begeleider Dirk van der Worp zegt daar over: ‘We willen als organisatoren natuurlijk dat er zoveel mogelijk  kinderen meedoen aan de Kidsrun. Maar we vinden het wel belangrijk dat de kinderen meekrijgen wat zo’n loop inhoudt, maar ook dat gezonde voeding ze in de voorbereiding enorm kan helpen.’

02-04-2012_kidsrun_zwolle-zuid_03.jpg

02-04-2012_kidsrun_zwolle-zuid_02.jpg

Door de sponsoring door de Wavin die zich verbonden heeft als sponsor aan de Kidsrun konden de clinics kosteloos worden aangeboden aan alle basisscholen in Zwolle Zuid. De clinics worden uitgevoerd door GoCenter Zwolle in samenwerking met studenten van Landstede Sport en Bewegen.

De Kidsrun van Zwolle Zuid vindt plaats op zaterdag 21 april in het Winkelcentrum Zwolle Zuid. Inschrijven kan tot 15 april via www.10mijlvanzwollezuid.nl. Op de dag zelf kan er vanaf 12:30 uur nog bij het wedstrijdsecretariaat in de BDG hal worden ingeschreven.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer