Voetbaltoernooi voor G-voetbal WRZV De Boog

Zwolle – De stichting Winners en G- voetbalvereniging WRZV De Boog hebben een tijdje geleden de handen ineen geslagen. Ze organiseren donderdag 5 april a.s. voor het tweede opeenvolgende jaar een promotie bijeenkomst in de WRZV Hallen. Het plezier en het contact op deze avond staan uiteraard centraal! Het toernooi en avond voor WRZV de Boog wordt mede mogelijk gemaakt door de organisatoren: Stichting Winners en Stichting Vrienden van de Herberg.

 

De organisatie nodigt iedereen uit voor het bijwonen van het voetbaltoernooi met gemengde teams, bestaande uit leden van de Zwolse gemeenteraad (Bert Smit, Michiel van Harten, Martijn van der Veen, Edwin Koster, Youssef Ben Ali Ahlaq en Freddy Eikelboom) en B&W, Wethouder Borst gemeente Hattem, G-voetballers van WRZV De Boog, medewerkers  en directie van woningcorporaties, Zwolse Celebrities (Harm Wolters, Jilles), Oud topvoetballers (Freek Schutten en Dick "Knakkie" Schneider, Marcel Damman, Jaap Duim). Het toernooi vormt de inleiding op een gezellig samenzijn, waarbij een toelichting wordt gegeven op de activiteiten van G-voetbalvereniging WRZV De Boog en is er de mogelijkheid is om deze mooie vereniging te ondersteunen.

 

Inloop is 17.00 uur en aanvang voetbaltoernooi is 17.30 uur. De avond stopt om ca. 21.00 uur. Deze gezellige avond zal in het restaurant onder begeleiding staan van de Muziek Dokters en uiteraard een optreden van de aanwezige en ook meevoetballende Harm Wolters.

Als klapstuk zal om 19.30 uur Erik Hulsebosch acte présence geven met een leuke terugblik op zijn schaatsverleden gedurende de avond. Het zal kortom, een mooi begin zijn van een prachtige paasvakantie.


Het toernooi wordt financieel ondersteund door de teamsponsoren:

Jansen Vastgoed, Benthem Gratama Advocaten, Auto Wieten, Toerkoop Reisburo Jo Land, DeltaWonen, SWZ, Openbaar Belang, Postma Totaaltechniek, AON, Comfycamp, Conrad.


Wellicht overbodig te vermelden, maar de toegang is uiteraard vrij!

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Wie is "Dick "Knakkie" Schneider",

    Oud topvoetballers (Freek Schutten, Marcel Damman, Jaap Duim).

    zijn idd oud-topvoetballers, dat weet iedereen. Zaterdag nog lang met ex-WVF (en later hoger) topvoetballer Kwak gesproken….maar da's een ander verhaal . Al is hij vast te benaderen voor medewerking volgend jaar.

    @ Rob-wvf….dat (vorig jaar) heeft hier volgens mij nog op het onvolprezen WLZ gestaan.

Reageer