Storing treinverkeer Zwolle – Deventer

Zwolle – Tussen Zwolle en Deventer moeten treinreizigers dinsdagmorgen rekening houden met een langere reistijd door een sein- en overwegstoring.

Reizigers die van Zwolle richting Deventer willen moeten rekening met een extra reistijd van ongeveer 30 min. Bij een spoorwegovergang in Zwolle Zuid moesten politieagenten dinsdagmorgen de slagbomen omhoog duwen. De verstoring is naar verwachting rond 10.30 uur verholpen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ok, nu snap ik één en ander wat beter.

    Ik stond dus vanochtend netjes in de rij om vanuit de Burgemeester de Vos van Steenwijklaan rechtsaf de Ittersumallee op te gaan. Maar er stonden al aardig wat auto's te wachten en de spoorbomen leken inderdaad niet open te willen.
    Toch kan ik me er dan wel over opwinden om te zien, dat mensen bij de Distelvlinder de vluchtheuvel aan de linkerkant passeren en met zijn drieën naast elkaar gaan rijden om maar bij het verkeerslicht voor rechtdoor te komen. Wat een stumpers!
    Om nog maar te zwijgen over die figuren die vooraan gewoon door rood reden om rechtsaf te slaan en dan alsnog voor de spoorbomen stil te staan!

Reageer