Extra voordelig naar Fortuna Sittard – FC Zwolle

Zwolle – Op Tweede Paasdag speelt FC Zwolle de volgende finale uit tegen Fortuna Sittard. Zoals het er nu voor staat bestaat er een kleine mogelijkheid dat daar het kampioenschap binnengehaald gaat worden. Wie wil dat nou missen?

De Supportersclub hecht veel belang aan de supporters die de uitwedstrijden bezoeken in goede en in slechte tijden. Speciaal voor supporters die woensdagavond inschrijven in het Jupiler Supporterscafé geeft de Supportersclub een aanzienlijke korting op de buscombikaarten. Voor de supporters die eerst vrijdag willen afwachten houdt FC Zwolle ook na de wedstrijd nog een extra inschrijving.

Steun FC Zwolle ga mee naar Sittard!

Fortuna Sittard – FC Zwolle
Maandag 9 april 2012, 14.30 uur

Deze wedstrijd kan uitsluitend bezocht worden middels een verplichte buscombi regeling. De kassa bij het gastenvak in Sittard is gesloten.

Buscombi
Er zijn maximaal 800 kaarten beschikbaar voor het gastenvak.

Kortingsprijs
Leden van de Supportersclub betalen € 15,-. Voor niet-leden bedraagt de prijs € 22,50,-. Uitkaarthouders betalen € 10,-!

Reguliere prijzen
Leden van de Supportersclub betalen € 20,-. Voor niet-leden bedraagt de prijs € 25,-. Uitkaarthouders betalen slechts € 15,-!

Vertrek bussen vanaf het FC Zwolle stadion: 11.15 uur. Aanwezig: 11.00 uur. Er zal onderweg gestopt worden voor een rookpauze. In de bussen geldt een rookverbod.

Data/tijden voorverkoop buscombi-kaarten
– Woensdag 4 april tussen 19.00 en 21.00 uur in het Supporterscafé.
– Donderdag 5 en vrijdag 6 april worden tot 17.00 uur in de FC Zwolle Fanshop de eventueel nog beschikbare buscombi kaarten verkocht.

Extra verkoop
Vrijdag 6 april tussen 22.00 en 22.45 uur in het Supporterscafé (na afloop van de wedstrijd FC Zwolle – FC Emmen).

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Er zijn maximaal 800 kaarten beschikbaar voor het gastenvak

  😮

  nou kunnen ze kampioen worden
  normaal staat er +- 70 man opt uitvak

  snelkaartje ophalen;)
  voor dat er geen kaarten meer zijn:D

 2. Extra voordelig naar Fortuna sittard om net als naar Leeuwarden teleurgesteld worden .Laat mij maar lekker hier nog twee van die wedstrijden als in leeuwarden en we zijn weerterug bij af.

Reageer