Rapper Mr. Polska naar Hedon

Zwolle – 2011 bleek met de goedontvangen Boswachter EP en meerdere awards een succesjaar voor rapper Mr. Polska. Met het verschijnen van zijn full-length solo-album Waardevolle Gezelligheid blijft het succes niet bij één jaar.

De plaat snijdt niet al te serieuze onderwerpen aan maar blinkt uit als een waar feestalbum. Zaterdag 14 april treedt Mr. Polska op in Zwols poppodium Hedon. Na afloop verschijnen DJ HNK, Pauluz en $imon achter de draaitafels voor een Sabotage Afterparty. De tot “Pool van het Jaar 2011” bekroonde rapper kijkt uit naar de tour. Mr.Polska: ”Het doet me echt goed om te merken dat iedereen enthousiast gereageerd heeft toen we deze plannen maakten. Blijkbaar vinden zij net als ik dat het tijd wordt om langere en uitgebreide shows te geven. Het wordt een wilde bende.”
Hyperactief

Hyperactief is een hiphopformatie uit het Noorden van Nederland. Druk en vol energie en dat is zeker terug te zien in de liveperformances. De soms vrolijke maar soms ook duistere dubstep beats gaan flink aan de haal met de stevige hiphop die deze jongens brengen. Hyperactief heeft al een aantal optredens op hun naam staan als het voorprogramma van onder andere Keizer & Negativ, Kraantje Pappie, Steen en opent ditmaal voor Mr. Polska.

Sabotage Afterparty

Stuk gaan, dat doe je maandelijks op het meest besproken feest van Zwolle: Sabotage. Hiphop, Dubstep, Indie, Electro, Alternative; tijdens dit eclectische feest komt werkelijk alles voorbij. DJ HNK (Henk Kanning – KinkFM), Pauluz (Plato, Blizzurd) en $imon zorgen ervoor dat jij de volgende ochtend spierpijn hebt van het dansen.

MR. POLSKA

support: HYPERACTIEF

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 14 april
Open : 20:00 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 7,50 (vvk) – € 10,00 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)

SABOTAGE AFTERPARTY

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 14 april
Open / aanvang : 23:00 uurEntree : € 5,00 – voor 0:00 uur = entree gratis (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer