DeltionRadio in actie voor War Child

Zwolle – Drie studenten van het Deltion College in Zwolle zijn bezig met een radio project voor War Child. De studenten gaan 11 April 2012 12 uur lang radio maken met als stationsnaam DeltionRadio. Marco Hersevoort, Roman Reehuis en Bas Baars starten de uitzending 11 April 08.00 uur ’s ochtends en zal eindigen om 20.00 uur ’s avonds. Alles wat de studenten doen is de hele tijd live te volgen via deltionradio.nl en ook via deltion.nl/live.

De drie studenten zijn de afgelopen weken erg druk bezig geweest met de voorbereidingen. Daar te denken aan het regelen van artiesten en bands (voor op het podium), sponsoren en promotiemateriaal. Marco heeft hierin al wat ervaring omdat hij een jaar geleden ook een benefietactie had georganiseerd dit was in De Deel in Nieuwleusen maar zegt Marco ‘’dit keer wordt het nog groter, beter en professioneler’’. De studenten proberen natuurlijk zo veel mogelijk geld op te halen. Je kunt bijvoorbeeld voor 2 euro je plaat aanvragen. Maar je kan ook bij de verschillende horeaca gelegenheden een drankje of wat eten bestellen en dit gaat ook voor een deel naar War Child. Artiesten zoals The Black Rose Rebelz, Jesra Schoondermark, De band R.O.O.F. , Aart Bunderman, De blauw vingers, Pascal Schippers en Chariton zullen overdag spelen op het podium.

Kort maar Krachtig: Marco, Bas en Roman zijn druk bezig met Radio en War Child en ze zeggen allemaal ‘’het zou mooi zijn als je komt!’’ Kom ook 11 April naar het Deltion College in Zwolle en steun War Child!

Artikel delen:

Reageer