Avond4daagse van Zwolle start weer op twee locaties

Zwolle – Over een tijdje is het weer zover, de Avond4daagse van Zwolle gaat van start van 4 t/m 8 juni 2012. Velen kijken hier al weer naar uit. De startlocaties voor de Avond4daagse in Zwolle 2012 zijn bekend. Net als vorig jaar is in 2012 het grootste sportevenement van Zwolle in twee delen splitsen. Oftewel, twee startlocaties per avond.

Door deze maatregel is er minder verkeersdruk rond de startlocatie, kunnen de deelnemers tijdig van start en is men daardoor ook weer eerder gefinished. Kortom, alleen maar voordelen. Om er voor te zorgen om dat voordeel te behouden roept de organisatie iedereen op zich te houden aan de toewijzing van de startlocatie. Deze zijn verdeeld op postcode.

De voorinschrijving voor groepen – middels betaling per bank – is van 1 januari tot 29 april 2012. Het bedrag van de voorinschrijving is € 50,00.

Voorinschrijvingen door middel van betaling aan:
Penningmeester ‘Zwolse Wandel Verenigingen’
Wijmerts 40, 8032 MC Zwolle
Rekeningnummer: 102 89 20
O.v.v. Voorinschrijving A4D (incl de naam van de school of vereniging).

In de twee weken voorafgaande aan de Avond4daagse is het mogelijk om u in te schrijven. Ook de individuele deelnemers kunnen zich op een van die avonden voor inschrijven.

Ten eerste heeft u zo reductie op het inschrijfgeld, maar u ontvangt dan ook al direct de routes en de startkaart voor de eerste dag.

Voorinschrijven kan op:
* Donderdag 24 mei, en
* Donderdag 31 mei

Beide dagen tussen 19.00 en 20.30 uur.

Lokatie:
‘Het Wandelhonk’
Veemarkt 35
8011 AJ Zwolle

Artikel delen:

Reageer