Laatste subsidieronde regeling podiumkunsten

Zwolle – Een van de subsidieregelingen van de gemeente Zwolle is de regeling Stimulering producties podiumkunsten. Deze regeling stimuleert professionele producenten om kwalitatief hoogwaardige podiumkunstproducties in Zwolle te ontwikkelen.

In de cultuurnota 2011-2014 heeft de gemeente ervoor gekozen om voor deze subsidieregeling geen nieuw budget meer beschikbaar te stellen. De regeling zal aankomende zomer dan ook worden opgeheven. Voordat het zover is, vindt er echter nog één laatste subsidieronde plaats. De deadline voor het indienen van aanvragen voor deze ronde is 1 juni 2012. Een subsidie Stimulering producties podiumkunsten kan alleen worden aangevraagd door professionele of semiprofessionele kunstenaars, podiumkunstgezelschappen, professionele producenten en culturele instellingen die met professionele of semiprofessionele en amateurkunstenaars een productie willen maken.

De productie dient ontwikkeld te worden in Zwolle. Alle voorwaarden en criteria vindt u op de website > ww.zwolle.nl > loket > subsidies > Stimulering producties podiumkunsten. Ook het aanvraagformulier is daar te downloaden.

Aanvragen kunnen tot 1 juni 2012 worden ingediend. U stuurt het aanvraagformulier op naar het college van burgemeester en wethouders van Zwolle, eenheid Ontwikkeling, afdeling PCO/Subsidieloket, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Mara Zweers, secretaris commissie Stimulering producties podiumkunsten, telefoonnummer (038) 498 2811, email m.zweers@zwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer