Cibap druk met voorbereidingen Bevrijdingsfestival Zwolle

Zwolle – Een sponsortrailer maken voor op het hoofdpodium, filmpjes maken voor de website watisnoudievrijheid.nl en etalages inrichten met als thema “Vrijheid geef je door”.  Cibap studenten van de opleiding Multimedia en Vormgever Productpresentatie zijn druk met de voorbereidingen van het Bevrijdingsfestival op 5 mei in Zwolle. Deze week presenteerden zij hun werk aan de organisatie van het Bevrijdingsfestival Overijssel.

Tweedejaars studenten van de opleiding Multimedia maken filmpjes voor de website www.watisnoudievrijheid.nl met als thema “Vrijheid geef je door”.  Deze site wil laten zien wat vrijheid betekent voor individuen en groepen in verschillende levensfasen en leefomgevingen. Voor het hoofdpodium van het festival op 5 mei maken de derdejaars een sponsortrailer. Voor en na een optreden worden logo’s van sponsoren op een creatieve manier neergezet. Op het familie-eiland worden  kinderen gedurende de dag uitgenodigd mee te spelen in “de Clip voor de Vrijheid”. Deze clip wordt gefilmd en gemonteerd door Cibap studenten. De clip is vervolgens te zien op de website www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl.

Eind april zijn er in de Zwolse binnenstad al etalages te zien in het kader van het project “Vrijheid in de etalage”. Eindexamenstudenten van de opleiding Vormgever Productpresentatie richten als afstudeerproject een gedeelte van een etalage of winkel in met als thema “Vrijheid geef je door”. Binnenkort is de etalageroute met een stembiljet verkrijgbaar bij de VVV Zwolle en de deelnemende winkels. Het publiek kan dan stemmen op de beste etalage.

De organisatie van het festival was onder de indruk van de prestaties van de studenten. Het bevrijdingsfestival Overijssel op 5 mei in Zwolle is een van de projecten waar Cibap studenten aan meewerken. Het Cibap vindt het belangrijk dat studenten meewerken aan praktijkopdrachten omdat zij op deze manier leren hoe het er aan toegaat in de beroepspraktijk. Op www.cibap.nl zijn meer projecten te vinden van Cibappers.

Artikel delen:

Reageer