WijZ presenteert Sportief Actief

Zwolle – WijZ  en Sportpark de Pelikaan organiseren op 25 april een evenement op sportpark De Pelikaan: Sportief Actief. Het evenement begint om 13.00 uur en er worden doorlopend activiteiten georganiseerd om zo kennis te maken met verschillende sporten. Wethouder Piek sluit het evenement om 16.00 uur af met de prijsuitreiking. Deelname is gratis.

 bal_6.jpg

De dag is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om te kijken naar de verschillende sporten uit het WijZ-programma. Daarnaast mag iedereen meedoen met diverse clinics en voor de mensen die overwegen lid te worden is er die dag ook mogelijkheid tot inschrijving. WijZ organiseert de dag samen met sportpark de Pelikaan. Zij hopen hiermee mensen van alle leeftijden op een gezellige, vrijblijvende manier kennis te laten maken met verschillende sporten.

Mensen kunnen individueel deelnemen aan verschillende activiteiten zoals: frisbee, korfbal, beachvolleybal, knots-hockey, wandelen en fietsen. Daarnaast is er een demonstratietoernooi met WijZgroepen met de sporten: frisbee golf, korfbal, beachvolleybal en fit-hockey met een prijsuitreiking aan het einde van de middag. Tevens is er de presentatie ven het project Senioren in het Groen. Dit project is geïnitieerd door de Provincie Overijssel met de bedoeling om buitenactiviteiten in het mooie Overijsselse landschap te stimuleren.

Komende zomer kunnen senioren aan diverse groene activiteiten deelnemen. Het aanbod wordt tijdens de sportdag voor het eerst gepresenteerd.De Pelikaan is te vinden aan de Haersterveerweg in Zwolle en er is op locatie gelegenheid voor omkleden en douchen. Van 13:00 tot 16.00 uur is er een doorlopend programma. Inschrijven voor de kennismakingsdag is niet nodig en voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 038-8515700.

Artikel delen:

Reageer