Kunstenaar Gea zoekt hulp van vrijwilliger

Ingezonden:

Hallo, Ik ben Gea Bleijenberg en ik ben kunstenaar met een beperking. Aangezien ik met sommige dingen hulp nodig heb, heb ik hiervoor een vrijwilliger nodig.

Ik heb hulp nodig met kwasten aangeven, eten geven, drinken geven, verf in de bakjes doen en schilderijen op de goede plek zetten. Je kunt zelf ook wat doen als ik aan het werk ben. Voel je je geroepen, neem dan gerust contact met mij op: 06-24846651, of kijk op mijn website: www.geableijenbergartist.com. Vriendelijke groeten Gea Bleijenberg.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. @zwollenaar lees dit aub; k heb hulp nodig met kwasten aangeven, eten geven, drinken geven, verf in de bakjes doen en schilderijen op de goede plek zetten. Je kunt zelf ook wat doen als ik aan het werk ben.

  luister als ik bejaarde of gehandicapte help hiermee prima maar ik ga geen bedrijf sponsoren met mn handen, die zelf gwn het geld binnen haalt.

  en de taken die de vrijwilliger mag uitvoeren zijn nou niet bepaald, taken die als waarderend werk aanschouwt zal worden! verf aangeven? eten geven? drinken "geven" ??? aub zeg moet ik het ook nog naar binnen schenken??

  mvg

 2. Lezen is niet je sterkste kant, owja. Mevrouw is lichamelijk gehandicapt, schildert graag en zoekt extra vrijwilligers om haar hobby te kunnen uitoefenen. Degene die haar helpt kan zelf gebruik maken van haar atelier.

 3. Beste Gea,
  Het is jammer dat mensen zo reageren, jij verdiend er niets mee, het is het enige dat jij graag en nog een beetje wilt en kunt doen!!
  Ik kan je helaas niet helpen, maar er zal zeker een komen die jou wel goed begrijpt ok. Gewoon niets aan trekken van die negatieve mensen die zo reageren ze weten niet beter.

Reageer