Promotieavond WRZV De Boog

Zwolle – De stichting Winners en G- voetbalvereniging WRZV De Boog organiseerden donderdagavond voor het tweede opeenvolgende jaar een promotie bijeenkomst in de WRZV Hallen. Het plezier en het contact op deze gezellige avond stonden centraal! Het toernooi en promotieavond voor WRZV de Boog werd mede mogelijk gemaakt door de organisatoren: Stichting Winners en Stichting Vrienden van de Herberg. Winnaar van het toernooi werd het team van Swollwacht fractievoorzitter Freddy Eikelboom bestaande uit: Marcel Damman. Rob Ruijsch, Hans Nijenstein, Amir Moeni, André Borst, Harm Wolters, Gerrit Teunis, en Rens!

wrzv_de_boog_4.jpg

Het voetbaltoernooi bestond uit gemengde teams, bestaande uit leden van de Zwolse gemeenteraad (Bert Smit, Michiel van Harten, Martijn van der Veen, Edwin Kosten, Youssef Ben Ali Ahlaq en Freddy Eikelboom) en B&W, Wethouder Borst gemeente Hattem, de G-voetballers van WRZV De Boog, medewerkers en directie van woningcorporaties, Zwolse Celebrities (Harm Wolters, Jilles), Oud topvoetballers (Freek Schutten en Dick "Knakkie" Schneider, Marcel Damman, Jaap Duim). Het toernooi vormde de inleiding op een gezellig samenzijn, waarbij een toelichting werd gegeven op de activiteiten van G-voetbalvereniging WRZV De Boog en er was de mogelijkheid om deze mooie vereniging te ondersteunen. Als klapstuk gaf oud- marathonschaatser Erik Hulsebosch acte présence met een leuke terugblik op zijn schaatsverleden.

wrzv_de_boog_1.jpg

wrzv_de_boog_3.jpg

wrzv_de_boog_2.jpg

De gezellige avond in het restaurant werd muzikaal begeleid door de Muziek Dokters, en uiteraard was er een optreden van de aanwezige en ook meevoetballende Harm Wolters.

wrzv_de_boog_5.jpg

Het toernooi wordt financieel ondersteund door de teamsponsoren:

Jansen Vastgoed, Benthem Gratama Advocaten, Auto Wieten, Toerkoop Reisburo Jo Land, DeltaWonen, SWZ, Openbaar Belang, Postma Totaaltechniek, AON, Comfycamp, Conrad.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer