Zwollenaren vinden vrijkaartjes voor Fusion of Dance

Zwolle – Donderdagmiddag kon er in Park de Wezenlanden gratis kaarten voor het dancefestival Fusion of Dance gevonden worden. Het was een spontane paasactie van organisator Studio TaS. Spring is in the air was het thema deze middag, om alvast in de Fusion of Dance stemming te komen en om een felbegeerd kaartje voor het festival te bemachtigen.

05-04-2012_fusion_of_dance_01.jpg

Overdag was een promotieteam langs de scholen van Windesheim en Deltion geweest om de promotieactie bekend te maken. Ondanks dat viel de opkomst een klein beetje tegen. Maar voor de aanwezigen stegen daarmee de kansen voor een gratis dagje dance! The Fusion Bunny had donderdagmiddag in het stadspark een boom versiert. In de boom waren tickets voor het Fusion of Dance Festival 2012 verstopt. Rond 17.30 uur gaf The Fusion Bunny het startschot voor de run naar de boom. De winnaars konden nadien hun geluk niet op! Ze hadden een 'kostbaar' kaartje voor hun favoriete dansfeest gescoord.

05-04-2012_fusion_of_dance_03.jpg

05-04-2012_fusion_of_dance_02.jpg

05-04-2012_fusion_of_dance_04.jpg

05-04-2012_fusion_of_dance_05.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Opkomst viel dus tegen. Maar volgens mij zijn er meer scholen dan Deltion en Windesheim hier in Zwolle. En misschien wanneer er iets eerder rugbaarheid aan was gegeven, waren er nog wel wat meer (oudere) jongeren op af gekomen.
    Maar voor diegene die wel een kaartje hebben weten te bemachtigen.
    Veeeeeeel plezier, zie toch wel enkele blije gezichten op de foto's.

Reageer