Zomertoernooien bij Be Quick ‘28

Zwolle – De competities mogen dan langzaam naar het einde gaan, bij Be  Quick ’28 aan het Stadionplein blijft de bal ook na het seizoen gewoon rollen. Met de Zwolle International Cup, een groot DEF- toernooi en het Torunlar toernooi is de club druk bezig om drie grote voetbaltoernooien te organiseren.

Op zaterdag 26 mei organiseert Be Quick een groot D/E/F toernooi voor pupillen. De hele zaterdag zullen alle velden van bezet zijn met in totaal maar liefst 180 teams. Opgeven kan nog voor de E- en de F-categorie. Klik hier voor meer informatie. Op 2 juni en 3 juni zal op de velden van Be Quick voor de tweede keer de Zwolle International Cup worden gespeeld. Dit is een toernooi voor B, C, D en E-teams  dat onderdeel uitmaakt van Euro Sport Ring International Tournements. Ieder team speelt minstens vijf wedstrijden van 30 minuten. Behalve door teams uit heel Nederland zal er ook door veel teams uit België en Duitsland worden deelgenomen.

De ontvangst van de teams zal plaatsvinden op vrijdag 1 juni en het toernooi zal eindigen met finalewedstrijden op zondagmiddag. Inmiddels hebben 52 teams zich ingeschreven. Namens de toernooicommissie geeft Dick Timmerman aan dat er nog ruimte is voor een B-team en een C-team. Klik hier voor contact en meer informatie over de Zwolle International Cup.

Van 18 juni tot en met 7 juli zal bij Be Quick voor de tweede keer het Torunlar voetbaltoernooi worden georganiseerd voor selectie-elftallen uit de A- tot en met D-categorie. Behalve op de zaterdagen zullen er op bijna iedere doordeweekse avond wedstrijden worden gespeeld. Het afgelopen jaar was het toernooi een groot succes en de organisatie is er opnieuw in geslaagd om een sterk en aansprekend deelnemersveld samen te stellen. Opgeven is niet meer mogelijk. Met 48 teams zit het programma helemaal vol.

Artikel delen:

Reageer