Internationaal voetbaltoernooi Hanze Trophy bij vv SVI

Zwolle – Voetbalvereniging SVI organiseert in het paasweekend (7 en 8 april) van 2012 voor de tiende keer de Hanze Trophy, het internationale voetbaltoernooi voor jeugdteams. De v.v. SVI doet dit in samenwerking met Euro-Sportring, een internationale organisatie die wereldwijd sporttoernooien organiseert.

De vorige edities van het toernooi kregen lovende kritieken van zowel de deelnemende teams als van Euro-Sportring. De v.v. SVI is er bijzonder trots op dat ook dit jaar het toernooi met liefst 44 teams weer volledig bezet is. Er is de v.v. SVI veel aan gelegen om een goede gastheer te zijn. Daarom zijn er gedurende dit weekend ruim 150 vrijwilligers actief zijn, die de deelnemers een onvergetelijk weekend willen bezorgen. De 44 teams zijn afkomstig uit 5 Europese landen. Dit jaar is er deelname vanaf de E- categorie t/m de B- categorie (8 t/m 16 jarigen), met teams uit Duitsland, Denemarken, België, Frankrijk en Nederland. Wethouder Piek verricht zaterdagmiddag (7 april) om 12:30 uur de officiële opening van het toernooi. Muziekkorps “Kunst na Arbeid speelt, tijdens het hijsen van de landenvlaggen, de volksliederen van de aanwezige landen. Onder begeleiding van de muziek van de Caribbeanbrass International gaan de teams naar de openingsceremonie.Verder zal freestyler Joshua Agteres tijdens de opening een voetbalshow geven.Tijdens het toernooi wordt er vermaak geboden door een ‘Panna-kooi’ en een ‘Beach-soccer toernooi’. Voor dit laatste evenement wordt er 50 m3 zand gestort op het Henk Eenkhoorn-plein.

Dit jaar zal er weer een speciale verloting gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan KIKA, het fonds Kinderen KankervrijKortom, een uniek weekend waarbij jonge voetballers samen spelen en strijden voor mooie prijzen en de eer, waarbij de organisatie zorg draagt voor een prettige sfeer.

Artikel delen:

Reageer