Reizende klassieke ArtSEEDZ Music Parade

Zwolle – Wie geïnteresseerd is in de toekomst van klassieke muziek kan dit voorjaar niet zonder ArtSEEDZ. Jonge musici van over de hele wereld brengen een gevarieerd programma van ongebruikelijke concerten op bijzondere locaties tijdens ArtSEEDZ Music Parade op 19, 20 en 21 April in Enschede, Zwolle en Arnhem.

artseedz.jpg

De musici combineren kwaliteit met frisse ideeën en een aanstekelijk enthousiasme, ze zijn het zaaigoed voor de muziekwereld van de toekomst. Benieuwd welk proces aan de uitvoering van het pianokwintet van Schumann voorafgaat, hoe het is om omgeven te zijn door muziek gespeeld door 4 cellisten of om filmfragmenten te ‘bekijken’ met de oren? Wilt u de Joodse of Aziatische muziekcultuur verkennen, ondergedompeld worden in een bonte mix van stijlen of een tijdreis maken naar de jaren ’90? Dan is ArtSEEDZ dé plek. Het project is een initiatief van masterstudenten van het ArtEZ conservatorium in samenwerking met bijzondere locaties, zoals het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem, het Cultuurschip in Zwolle en het Vestzaktheater in Enschede. Laat u gratis verrassen, bezoek ArtSEEDZ en pluk de vruchten van deze parade.
Alle concerten zijn gratis te bezoeken, maar er zijn per locatie een beperkt aantal plaatsen, dus kom op tijd. De concerten zijn na afloop als seedz te vinden op internet: daar kunt u opnieuw energie en inspiratie downloaden. Get loaded with music!

Artikel delen:

Reageer