Zoek de Hedon paaseieren voor gratis concertkaartjes!

Zwolle – Dit weekend is het weer Pasen en Poppodium Hedon is haar waardevolle paaseieren (lees: Hedoneieren) kwijtgeraakt. Deze kunnen volgens de paashaas deze zaterdag 7 april gelukkig wel weer gevonden worden in het centrum van Zwolle. De waardevolle eieren zijn roze en als je ze open maakt vind je een code waarmee je met twee personen gratis naar Hedon kan. De actie is zaterdagmorgen 11.00 uur gestart!!

paasei-plattegrondfw.jpg
Op de locaties met het roze ei kan je gratis concertkaartjes vinden!!

De gelukkige vinder kan kiezen uit Alain Clark, Bertolf, De Staat, DeWolff, Superstijl, Motion City Soundtrack, Gruppo Sportivo, Carl Palmer Band, Kontrust, 90’s Now!, Lange Frans, Cannibal Corpse of Eric Johnson en mag ook nog iemand meenemen. In totaal liggen er zo’n 40 eieren verstopt. Kortom neem je vrienden mee en begin het paasweekend extra goed met een goed gevuld Hedon-ei. Scoor gratis concertkaartjes voor twee!

De zoekactie van Hedon verloopt ook via haar Facebookpagina (www.facebook.nl/hedonfanpage).
Meer informatie over de genoemde concerten / events vind je op www.hedon-zwolle.nl.
Artikel delen:
Reacties 8
  1. tip! Er ligt er eentje in de gracht!In het midden tussen de fontijn en de brug van de sassenpoort. Dus mocht je een bootje hebben…

  2. Dit is zo'n actie die best wel lucratief is! Ik bedoel, er weiniog ruchtbaarheid aan gegeven voor zover ik weet, er zijn veel eieren (kaartjes) en dus is de kans groot dat je iets vindt. De kaartjes vertegenwoordigen wel een bepaalde waarde. Per kaartje 15 euri? Me dunkt. Handel! Snel verdiend op een sombere zaterdag.

Reageer