Ballonspektakel Zwolle herhaalt Goede Doelen Vaarten

Zwolle – Voor het eerst in het bijna 20-jarig bestaan van het Ballonspektakel Zwolle, heeft de organisatie besloten het ballonnnenfeest niet zoals gebruikelijk in juni te organiseren. Omdat in die periode het EK voetbal wordt gehouden, heeft de organisatie in overleg met de gemeente Zwolle besloten uit te wijken naar september.

Ook dit jaar zijn de vaste programma onderdelen weer aanwezig: van parachutisten en model ballonnen tot nightglow op vrijdag en netwerkbijeenkomsten in de VIP tent. En na het succes van de Goede Doelen Vaarten van het afgelopen jaar, gaat het spektakel dit jaar natuurlijk weer een stapje verder. Ballonspektakel Zwolle wil ook nu weer mensen die daar anders niet aan toe komen een fantastische ballonvaart aanbieden. Na 20 gratis ballonvaarten in 2011 voor Nazorgcentrum Intermezzo en het Ronald McDonald Huis, kan de organisatie dit jaar op woensdagavond 12 september in totaal 50 passagiers een Goede Doelen Vaart aanbieden. Daarvoor zijn nog sponsors nodig. En kent u een organisatie of initiatief dat volgens u dit jaar in aanmerking moet komen voor de gratis vaarten, mail dat dan vóór 1 juni a.s. naar Goede Doelen Vaarten 2012.

Al bijna 20 jaar organiseren de organisatie het ballonspektakel in Zwolle rond de langste dag, 21 juni. "Omdat we twee jaar geleden, bij het WK voetbal in Zuid Afrika al merkten dat veel sportliefhebbers verstek lieten gaan, leek het ons verstandig een andere periode op de evenementenkalender te kiezen. Half september, wanneer de vakanties weer teneinde zijn, is voor ons een mooi moment. Dan zijn de andere ballonfiesta’s zoals Joure en Barneveld al geweest en kunnen we het ballonseizoen afsluiten met een spetterend spektakel in Zwolle. Daar komt bij, dat de weersomstandigheden in het najaar over het algemeen stabieler zijn dan in het voorjaar. En daar hopen we dit jaar van te profiteren. Natuurlijk hopen we dat u met ons mee gaat!"

De eerste contouren van het programma zijn gereed: van woensdag 12 september tot en met vrijdag 14 september 2012 vertrekken de hetelucht ballonnen vanuit Park de Wezenlanden in Zwolle. De geplande vertrektijd van de ballonnen ligt rond 18.15 uur, zodat met de dagelijkse voorbereidingen voor het evenement aan het eind van de middag gestart zal worden.

En met de gekozen datum kan het Ballonspektakel Zwolle zo maar eens een unieke gelegenheid worden om aan het eind van het vakantieseizoen bij te praten en vakantiekiekjes uit te wisselen met klanten, leveranciers, collega’s en relaties. Daarom hoopt de organisatie u ook dit jaar weer te mogen begroeten bij het Ballonspektakel Zwolle 2012!

Bent u al in de stemming? U kunt online de arrangementen bekijken en uw deelname nu al te reserveren! U vindt hier alle arrangementen voor particuliere en zakelijke deelname. In de komende weken zult u op www.BallonspektakelZwolle.nl steeds méér informatie aantreffen over het luchtigste evenement van Zwolle! Gaat u mee….?!

Artikel delen:

Reageer