Meisje uit Zwolle Zuid vermist

Zwolle – De politie van Zwolle is zaterdagavond via een Burgernet actie op zoek naar een vermist meisje uit Zwolle Zuid. Het betreft het 16-jarige autistische meisje Sanne.

politie_logo_4.jpg

Signalement: blank, donker half lang haar (zogenaamd emo kapsel), zwarte trui met de tekst Kappa erop, stevig postuur, gele broek, ze draagt geen jas, heeft gymschoenen met een wat hogere hak. Sanne is zaterdagavond 20.00 uur vanaf de Westenbergmate met onbekende bestemming vertrokken op een bruine oude damesfiets. Indien u iets gezien heeft, bel dan de politie via 0800 0011.

Update: de Burgernet actie werd 22.35 uur afgesloten. Het meisje was toen nog niet gevonden. De politie verzoekt naar het meisje uit te blijven kijken.

Update: Zondagmiddag maakte de politie bekend dat de 16-jarige Sanne uit Zwolle-Zuid weer thuis is!

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Let wel dat deze actie is beeindigd waarschijnlijk ivm het tijdstip. Men zit er niet op te wachten om om 04.30 wakker gebeld te worden lijkt me 🙂

  is 1 keer gebeurd en daar hebben ze wel van geleerd ;);)

  Dit is dus een BEWUSTE actie beeindiging!!

 2. @rob, dat begrijp ik niet. SMS is verstuurd, meisje nog niet aangetroffen. Waarom zou je het dan opheffen zolang zij nog niet gevonden is? Waarom zou je dan ineens om 0430 wakker gebeld worden?

 3. Omdat iedereen dan wakker wordt en dingen moet doen inderdaad.. En er is gedronken dus mag er niet gereden worden.

  Maar ontopic, hopen dat ze gevonden word helemaal omdat ze afhankelijk is..

 4. Zucht.

  Het meisje heeft vanochtend volgens de laatste berichten gebeld,dat ze naar huis zou komen,maar nog niet aangekomen.
  Laten we hopen dat ze gezond en wel heelhuids thuis komt.

Reageer