Weinig belangstelling Paasbrunch Nooterhof

Zwolle – Gezellig met het hele gezin naar de Paasbrunch in Doepark Nooterhof. Dat was de opzet en de bedoeling van het zo succesvolle doe – ecopark aan de Goertjesweg. Maar zondagmorgen bood het uitgebreide ontbijtbuffet een trieste aanblik, er was bijna niemand naar de eerste sessie (10.30 – 12.00 uur) van de brunch gekomen.

nooter_2.jpg

De Paasbrunch bestond uit een kop soep, eiergerechten, diverse broodsoorten van Bakkerij Jan Aart Schuld, heerlijk broodbeleg, fruitsalade, jam van Fruittuin Verbeek en natuurlijk ook diverse dranken. De bedoeling was dat de gasten zouden gaan genieten van een buffet met heerlijke lekkernijen, terwijl de kinderen buiten naar eieren kunnen zoeken of druk bezig zijn met eieren beschilderen. Ondanks het fraaie zonnige, maar frisse, weer viel dit tegen. De enigszins stevige pijs (21,50) voor de brunch zou reden kunnen zijn voor de minimale belangstelling. Of ontbijt de Zwollenaar het liefst thuis met de Paasdagen? Het Doepark hoopte dat de tweede sessie, van 12.30 – 14.00 uur meer mensen zou trekken.

nooter_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Op 2e Paasdag zitten beide brunches vol, alles is gereserveerd. En wat de prijs betreft: we werken uitsluitend met streekprodukten en die zijn (helaas) nog steeds wat duurder dan reguliere produkten. Maar dat proef je wel terug in de smaak: veel lekkerder!

 2. Bericht door janny, op 8 april 2012 om 12:46
  daar haal je een hele week boodschappen van

  Ik denk niet dat je zo moet rekenen, 1 glas wijn in het café koop je een hele fles voor bij AH of 5 biertjes een hele krat.
  Ik denk dat het komt door het tijdstip. Je gaat later naar bed en dan heb je geen zin om op je vrije dag om half tien op te staan. Ik niet in elk geval.

 3. Uitsluitend met streekproducten? Dan zou dat toch niet zo duur moeten zijn? de nooterhof verbouwt zelf toch van alles? Iets minder decadent maakt het wat het wellicht ook laagdrempeliger.
  Niks mis mee hoor om eens een "gewoon"ontbijtje op het menu te zetten voor een betaalbare prijs. 21,50 voor een ontbijtje, en dan wil je later ook nog om subsidie vragen…

 4. Jo he.. ??21,50 voor een ontbijt????????? wat giga duur zeg.
  Logisch toch dat daar niemand op af komt.
  Dat kan zeker wel de helft goed koper…..

 5. ……bij "Samen" kostte het Paasontbijt EUR 20,00….en daar was het wel druk.
  Argumenten als "te duur" zijn hiermee tegenstrijdig.

Reageer