FC Zwolle spelers feestelijk ontvangen

Zwolle – Na de mooie overwinning van FC Zwolle bij Fortuna Sittard (0-1) werden de spelers van FC Zwolle maandagavond feestelijk ontvangen door de supporters in Zwolle.

09_04_2012_ontvangst_fczwolle_6.jpg

Rond en nabij het FC Zwolle stadion verzamelden vele supporters zich bij het Stadionplein om de spelers van FC Zwolle te ontvangen. Dat gebeurde bij aankomst van de spelersbus met een indrukwekkend salvo van vuurwerk, het zingen van clubliederen en gejuich. De bus met de spelers ging niet langs het supporterscafe, maar achterlangs via het uitvak naar de voorkant van het stadion. Waarom zij de supporters op deze wijze wilden vermijden is onduidelijk. Nadat de bus langs de supporters kwam op het terrein volgde een grote horde fans de bus richting de hoofdingang. Daar bleek dat de spelers inmiddels al uit de bus waren. Een enkele speler durfde het aan om via de hoofdingang naar buiten te gaan. Enkele gingen via een zij-uitgang naar buiten.

09_04_2012_ontvangst_fczwolle_3.jpg

09_04_2012_ontvangst_fczwolle_2.jpg

09_04_2012_ontvangst_fczwolle_5.jpg

FC Zwolle kan a.,s. vrijdagavond in Zwolle tegen FC Eindhoven kampioen van de Jupiler League worden. Voor de gelegeneheid worden er vanaf dinsdag 1.000 extra tribuneplaatsen bij de oost-tribune geplaatst. Kaarten zijn te verkrijgen bij de Primera winkels of bij het stadion. Wees er snel bij, want het lijkt er sterk op dat deze kampioenswedstrijd snel uitverkocht zal zijn.

09_04_2012_ontvangst_fczwolle_1.jpg

09_04_2012_ontvangst_fczwolle_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 8
 1. De bus met de spelers ging niet langs het supporterscafe, maar achterlangs via het uitvak naar de voorkant van het stadion. Waarom zij de supporters op deze wijze wilden vermijden is onduidelijk. Nadat de bus langs de supporters kwam op het terrein volgde een grote horde fans de bus richting de hoofdingang. Daar bleek dat de spelers inmiddels al uit de bus waren. Een enkele speler durfde het aan om via de hoofdingang naar buiten te gaan. Enkele gingen via een zij-uitgang naar buiten.

  erg kinderachtig van de spelers, of van diegene die deze beslissing heeft genomen. Minachting van je supporters.

 2. @Ingrid; heeft ook wel met eerdere gebeurtenissen te maken he.. 3 weken geleden stonden de 'supporters' nog boos te wezen bij dezelfde bus… 😮

 3. Ingrid, ik denk dat Adnil gelijk heeft. De ploeg is enkele malen eerder "ontvangen" door supporters die successen eisten en de trainer met woorden hard aanpakten. Als je zelf moe en ook teleurgesteld bent, niet zo'n leuke ontvangst. Dan kan ik me voorstellen dat ze een dubbel gevoel hebben bij deze ontvangst. Als ze wel voor waren komen rijden, dan hadden ze kritiek kunnen krijgen dat ze dat bij verlies ook niet deden.

 4. gelijk hebben ze ze zijn nog GEEN kampioen as vrijdag wordt het vast een feest, beter in één keer groot vieren dan 2 keer klein

 5. Bericht door Adnil, op 9 april 2012 om 23:01
  @Ingrid; heeft ook wel met eerdere gebeurtenissen te maken he.. 3 weken geleden stonden de supporters nog boos te wezen bij dezelfde bus..

  Ja en?
  Het is een voetbalclub.
  Als de wedstrijd k*t is, de inzet minimaal dan mogen supporters toch wel een praatje maken met de spelers en ts?

Reageer