Supporters in rij voor kaarten kampioenswedstrijd

Zwolle – Bij het stadion van FC Zwolle aan de Ceintuurbaan was dinsdagmorgen een bijzonder tafereel te aanschouwen. Fans van FC Zwolle wilden in verband met een naderend kampioenschap per sé een kaartje voor de komende thuiswedstrijd van FC Zwolle.

10-04-2012_kaartverkoop__fc_zwolle-_eindhoven__01.jpg

Een lange rij supporters stonden bij het stadion, aan de zijde van de Ceintuurbaan, voor de kassa om de allerlaatste kaartjes voor de kampioenswedstrijd van a.s. vrijdag tegen FC Eindhoven te bemachtigen. Terwijl de FC Zwolle fans in een lang lint aan het wachten waren werden ze voorzien van een kopje koffie.

10-04-2012_kaartverkoop__fc_zwolle-_eindhoven__02.jpg

10-04-2012_kaartverkoop__fc_zwolle-_eindhoven__03.jpg

10-04-2012_kaartverkoop__fc_zwolle-_eindhoven__04.jpg

Artikel delen:
Reacties 39
 1. Ik wil ook wel, maar hoe had ik moeten weten dat de kaartverkoop nu al is. Verder moet ik gewoon werken overdag >:( Straks mis ik die wedstrijd nog 😮

 2. @vdeberg

  de wedstrijd mist u hoogstwaarschijnlijk, ik heb net ÊÊn van de laatste kaarten gehaald voor de extra tribune

 3. het is inmiddels online al uitverkocht. heb een uur in de regen en kou gestaan, maar die koffie smaakte des te beter en idd de sfeer was ook goed…..Nu hopen dat ze vrijdag ook echt al kampioen worden!

 4. Ik ben nergens een officieel bericht van FC Zwolle tegengekomen over deze kaartverkoop. Ik had anders vrij kunnen nemen. Peter, en bedankt voor je opbeurende bericht :'( En nu weer snel aan het werk!

 5. de grootste negatievelingen staan nu vooraan vorige week stonden ze de bus nog op te wachten. om te klagen. vrijdag verliezen ze of spelen gelijk. en sparta wint dan wordt je weer gewoon met de neus op de feiten gedrukt:P ik zie het wel op tv heb ik de beste plek en nog warm ook en veilig:) veel plezier iedereen.

 6. Al deze "succes" supporters zorgen er wel voor dat er geld in het laadje komt voor de club. 8) Dat wordt ineens vergeten.. en wie weet komen ze vaker terug? doet de club alleen maar ten goede? of willen jullie de "succes" supporters buiten het stadion houden? ik denk dat de financieel een probleem krijgen.. >:(

 7. @vd Berg
  De kaartverkoop voor deze wedstrijd is al 26 maar gestart en dat staat gewoon netjs op Fczwolle.nl

  @DZ zo is dat, ik verwelkom alle succes supporters met open armen! KA CHING!

 8. @DZ, ik snap je wel, maar liever heb ik dat ze altijd komen. Verder ken ik mijn plaats, ben het hele seizoen nog niet geweest, dus hoef ik nu ook niet en kan dus mijn kaartje beter naar een trouwe supporter gaan. Zelf ga ik lekker thuis of in het cafe voor de buis zitten, als RTV Twente het tenminste kan gaan uitzenden, maar da's een ander topic, dit laatste! 🙂

 9. Beste Chubby en Joppuh, wat zielig zijn jullie toch. Jullie bepalen niet wat echte supporters zijn en wat niet. Is iedereen met een seizoenkaart een echte fan? Ik weet dat nog zo net niet. Zwolle speelt vrijdag a.s. in eens stijf uitverkocht stadion en ik gun iedereen een prachtig voetbalfeest, daar gaat het om en niet om wie wel of geen zogenaamde echte supporters zijn.

 10. Hoezo zielig, stadshagenees, ik sprak alleen voor mezelf dat ik een trouwe supporter niet in de weg wil staan en dus niet voor een kaartje ga omdat ik dat het hele seizoen al niet doe. Dat heet consequent zijn. En inderdaad, de run op kaarten houdt verband met de speciale wedstrijd en er is dus onderscheid te maken tussen "gelegenheidssuporters" en continue supporters, de meer trouwe dus. Dus doe maar niet zo badinerend stadshagenees.

 11. een trouwen suporter is op de hoogte van de kaart verkoop en wacht niet tot het laatste moment om een kaartje te kopen voor zoon belangrijke wedstrijd. snap best dat niet iedereen een zeizoenskaart heeft ivm werk, maar kon al wel vorige week een kaartje halen dus ga daar niet over miepen. Miss word er nog wel een tribune bij gebouwd zodat die mensen die zogenaamt trouwe suporter zijn en nog geen kaartje hebben alsnog een kaartje kunnen kopen.

 12. Jongens jongens jongens.. wat is nou het probleem?

  De supporters die er elke week zijn, hebben gewoon een seizoenkaart en hebben niks met de kaartverkoop te maken. De supporters die soms gaan hebben genoeg kennis van zaken om op tijd een kaartje te kopen (voorverkoop al tijdje bezig) en de mensen die alleen de kampioenswedstrijd willen bijwonen (en dus pas vanaf maandag een kaartje wouden bestellen) hebben vrij moeten nemen en in de regen moeten wachten voor een kaartje. En door een grote vraag dan aanbod is het uitverkocht en worden veel mensen teleurgesteld.

  FCZwolle kampioenkoorts is officieel begonnen! Kan geen forum meer openen zonder dat het bovenaan staat en een hot item is.

  Vrijdag masaal in het stadion, voor de buis, in het cafe, achter de laptop. En hopen op een overwinning en anders huren we volgende week het Willem II stadion af..

 13. Heel goed samengevat trippie038, en aangezien het op EL schijnt te zijn ga ik lekker in het cafe kijken! Fijn pilsien dr bij van de uitbaterT en t kump ammel wel in urde!

 14. Er gaat niets boven een vol stadion met schreeuwende supporters! Gemiddeld komen er dit seizoen iedere thuis match al zo'n 8000 supporters en zitten in ieder geval Noord en de lange zijde Oost altijd goed vol. Dus zo heel veel succes supporters zijn dr niet hoor.

  Heel benieuwd hoe die extra tribune er uit zal gaan zien. Mooie voorbode voor wat er misschien zal komen in het aankomende seizoen. Dan gaan ze toch ook de tribunes Noord en Oost verlagen.

 15. Dat gezeik om succes supporters ben ik behoorlijk beu, als je zo 'echt' was moest je gewoon eerder een kaartje kopen en kan je je afvragen of jezelf niet stiekem tot die succes supporters behoort.
  Zonder deze succes supporters zou die betonnen grafbak nooit vol zitten! Ik zelf zou ook wel een succes supporter zijn omdat ik niet altijd kom, toch vind ik mijzelf geen mindere supporter.
  Wees blij dat het strak is uitverkocht, zo wordt het feest alleen maar leuker en groter.
  Het glas is wel erg vaak half leeg ..pfff

  FORZA ZWOLLE:o

 16. Zonder deze succes supporters zou die betonnen grafbak nooit vol zitten

  Idd, iedereen is welkom, zolang er maar betaald wordt.
  :D:D:D

 17. Je kan ook prima supporter thuis zijn. Als je na een verloren wedstrijd je ziek voelt en niet goed meer kan functioneren ben je er voor mij echt ÊÊn hoor! Supporters die altijd meegaan (met respect daarvoor) moeten zich niet ineens zich verheven voelen boven andere supporters, die misschien niet zoveel geld hebben om dat alles mee te mogen maken of b.v. ziek thuis zijn. Je kan ook geloven en niet naar de kerk gaan 😉

 18. @zwolluh, prachtig geschreven en mooi gerelativeerd.

  Je bent voor mij eerder een echte supporter dan een trouwe supporter. Denk daar maar eens over na 😛

 19. Vrijdag feestje bouwen met z'n allen en dan zaterdag daar stug mee doorgaan!!!

  Niet zeiken over stoeltjes die bezet zijn, gasten die staan of ander dom gezeik maar met z'n allen achter onze fc gaan staan en laten zien dat we dr aan komen!!!!!

 20. ben je klaar mee zitten er vrijdag weer vele teletexsupporters in het stadion die je in geen jaren hebt gezien.doe mij de eggies maar

 21. Bericht door tja, op 10 april 2012 om 22:43
  ben je klaar mee zitten er vrijdag weer vele teletexsupporters in het stadion die je in geen jaren hebt gezien.doe mij de eggies maar

  Hoe ben jij dan begonnen als supporter. Toen PEC failliet was verklaard en overging naar de FC stonden in de beginjaren maximaal 1500 supporters. Succes trekt supporters aan. Door dat succes kan een club groeien, beter worden, hoger spelen en zelfs promoveren waardoor er nog meer komen. Wat is er nou mooier om supporters te zien die al een tijd niet geweest zijn. E wat zeg je dan tegen die supporters;

  Welkom thuis!

Reageer