Studenten NSZ vieren 19e verjaardag met Diesweek

Zwolle – De dagen tussen 12 tot 22 april staan voor Navigators Studentenvereniging Zwolle volledig in het teken van hun 19e verjaardag. Ieder jaar wordt de verjaardag van de studentenvereniging gevierd in de zogenaamde Diesweek. De week, waarin talloze activiteiten worden georganiseerd, heeft als thema Unité, Egalité, Fraternité (Eenheid, Gelijkheid, Broederschap).

De vereniging, die op 14 januari 1993 is opgericht, is een christelijke studentenvereniging. Binnen de vereniging vindt een goede afwisseling tussen studentikoziteit en geloofsverdieping plaats. De week zal aanstaande donderdag worden afgetrapt in Het Vliegende Paard, met een kick-offfeest. Verder zal tijdens de week de eigen stad worden verkend en zullen anderen de gelegenheid krijgen om van de sfeer binnen NSZ te proeven. Donderdagavond is iedereen welkom in Het Vliegende Paard, voor een groot feest. Thema van dit feest zal ‘Blue Fingers United’ zijn.

Ook zal er tijdens de Diesweek door leden van NSZ worden gebeden voor elkaar, voor de stad en voor de wereld. De week zal op zaterdag worden besloten met een gala en op zondag met een gezamenlijke brunch met aansluitend een kerkdienst.

Voor meer informatie over de vereniging kunt u terecht op de website van NSZ: www.nszwolle.nl. Voor meer informatie over de Diesweek kunt u dies.nszwolle.nl raadplegen.

Artikel delen:

Reageer