Facebook experts in Zwolle

Zwolle – JongZakelijk is er in geslaagd om de absolute top op het gebied van Facebook marketing naar Zwolle te halen. Op 16 april is het auditorium van Windesheim het toneel van een interactieve paneldiscussie over de zakelijke mogelijkheden van het sociale netwerk.

Het panel bestaat uit aansprekende personen zoals Peter Minkjan. Hij is onder andere schrijver, blogger bij Marketingfacts in initiatiefnemer van platform FacebookPro.nl. Daarnaast geven Alwin Snippe van Wehkamp en Peter Cuhfus van SocialBrands acte de présence. Gespreksleider van de avond is Raoul Veldink van tienvoorzeven. In de vorm van een paneldiscussie wordt een aansprekende case onder de loep genomen. Naast kansen en valkuilen biedt de bijeenkomst concrete handvatten om Facebook succesvol in te zetten. Het evenement wordt live uitgezonden op het internet via www.jongzakelijk.nl. Het is mogelijk om live te reageren. De reacties zijn direct zichtbaar op een groot scherm.

Deze bijeenkomst is onderdeel van de maandelijkse ‘Monday Sessions’. Ze vinden plaats op elke derde maandag van de maand en worden georganiseerd door JongZakelijk. Het netwerk richt zich op starters en jonge professionals en kenmerkt zich door kwaliteit en betrokkenheid. Meer informatie op www.JongZakelijk.nl. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op de Facebook pagina van JongZakelijk. De bijeenkomst start om 19.30 uur.

Artikel delen:

Reageer